Ciudățeniile căutate de români pe eMAG: „iziuri”, „vrigider” și „centura buric”

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/12/2018, 18:51
Ciudățeniile căutate de români pe eMAG: „iziuri”, „vrigider” și „centura buric”
Căutările cele mai ciudate ale românilor pe eMAG!

Cumpărăturile online au devenit o plăcere pentru români, tocmai pentru că pot găsi multe lucruri și este și comod. Cu toate acestea, câte a văzut site-ul eMag, n-a văzut nimeni. Căutările românilro au fost ba stranii, ba hazlii. În toul căutărilor din 2018 na-au lipsit: ceas squishy casti samsung iphone bicicleta frigider aragaz troler.  „Black Friday este cel mai aşteptat eveniment de cumpărături al anului. În 2011 am avut 700.000 de vizite, în 2012 -2,2 milioane, în 2013 – 3,1 milioane, iar în 2014 – patru milioane.

Toate astea înseamnă presiune foarte mare pentru infrastructura de IT. În 2011 am vândut 80.000 de produse, dar nu am fost pregătiţi prea bine. În 2012, nu am avut stocuri suficiente, în 2013 am fost mai bine pregătiţi la infrastructură şi stocuri, iar anul trecut pentru unii clienţi am dat-o în bară, în sensul că nu am livrat în termenul de şase zile promis, iar izolat produsele nu au ajuns nici până la Crăciun.” 

Căutările ciudate ale românilor pe eMag

eMag a făcut o clasificare pentru a putea arăta lumii întregi cât îi duce mintea pe unii sau ce inventivi sunt alții.

CUM SE AUDE, AŞA SE SCRIE– zaluzel,e iziuri, schuisi, big de ras gilet, haloin, cias, copii, senvici meicar, bluthod, zmartuaciuri, vrigider, giuistic

ÎN CURÂND PE eMAG– scutiri, centura, buric, rezultate, examen, bulan  ciocate , a7 2028 cosciug, aspirator, muci, caciula, dacica, pc videochat, boxa de pus pa bicicleta, adaptor, priza sri lanka adeverinte medicale cu stampile acuzat, cd dani mocanu, tocana de legume, adeverinte si retete si certificate de nastere.

CEL MAI NEFERICIT TYPO– dicicleta pentru copii, spart wach, acurdeon, incacator laptop, tastatura de lucur, resigilabate ,dozator bere, halaba, cleanta pentru poaerta

 ŞTIU EXACT CE CAUT– telefon pentru matusa mea gabriela, telescop de bataie, biberoane care nu curg numai daca trage bebe, sqisi de comandat gratis de cmparat, cu pisci vreau sa vad toate jucariile care le are emag din pompierul sam, ceva cu telefoane mari cu buton in spate, elgipreturi mai slabute, masina facut bani falsi hartie, a4 iphone cel mai scurt pret.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×