Cîţi oameni au urmărit ultima semifinală „Românii au talent”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/06/2015, 16:02
Cîţi oameni au urmărit ultima semifinală „Românii au talent”

Ultima semifinală a show-ului Românii au talent a înregistrat audienţe apropiate de cele de săptămâna. Show-ul a avut peste două milioane de telespectatori din întreaga ţară în fiecare minut de difuzare. Cifrele au fost de peste patru ori mai mari decât ale Antenei 1 care a avut programate două filme de acţiune.

În ultima semifinală a acestui sezon a show-ului de pe Pro TV s-au calificat Bogdan, care a cântat „You raise me up”, trupa Kid A de dans experimental contemporan, şi Yeva care a avut un număr de dans la bară.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele obţinute de posturile TV vineri seara:

NAŢIONAL. Show-ul a avut, la nivel naţional, aproape 2,1 milioane în fiecare minut de difuzare. Românii au talent a avut şi o cotă mare de piaţă de 30%. Locul al doilea a fost al Kanal D, urmărit de 399.000 de persoane pe minut. Locul trei i-a revenit Antenei 1, care a atras o medie de 470.000 de persoane.

URBAN. La oraşe, cifrele au fost aproape la egalitate cu cele de săptămâna trecută: 1,1 milioane de persoane au stat cu ochii pe show-ul de talente. Şi la oraşe locul al doilea a fost al Kanal D, care a atras o medie de 362.000 de persoane, cifre de trei ori mai mici decât locul întâi.

COMERCIAL. Pe publicul comercial, cu vârste între 18 şi 49 de ani, Românii au talent a avut o medie de 635.000 de persoane. Antena 1 a fost pe locul doi, cu 170.000 de telespectatori. Audienţa posturilor TV de vineri, 5 iunie, pe intervalul Românii au talent, la nivel

Citeşte mai mult pe www.paginademedia.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×