Cîţi bani a cheltuit Silvana Rîciu cu amorezul fotbalist!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
21/03/2014, 08:37
Cîţi bani a cheltuit Silvana Rîciu cu amorezul fotbalist! GALERIE FOTO

Mihai Daniel a reuşit s-o dribleze pe Silvana în doar doi timpi şi trei mişcări, ca la fotbal, reuşind să obţină banii pentru un sejur la mare şi, evident, telefonul mult dorit. Ce-i drept, nu s-a ales cu tot ce şi-ar fi dorit el, dar pentru început şi o primă întâlnire, scopul a fost atins. Şi-a înnoit garderoba şi a petrecut două zile de vis pe malul mării cu prietenii.

Două ore, atât i-a luat tânărului fotbalist, născut talent şi rămas speranţă, Mihai Daniel, să o convingă pe Silvana Rîciu să cotizeze cu nişte bani pentru a-şi rezolva din probleme. Mai exact, i-a promis marea cu sarea şi i-a jurat dragoste şi încredere deplină, ca mai apoi să-i ceară patru sute de euro pentru a-şi rezolva anumite probleme care nu puteau fi amânate. Ce-i drept, banii erau ceruţi cu împrumut, ca să dea bine în ochii artistei, dar el ştia foarte bine că, odată luaţi, erau ca şi uitaţi. Uşor naivă, sau, poate, doar vrăjită de farmecele tânărului cu aproape treisprezece ani mai tânăr decât ea, Silvana s-a conformat rapid

Mai mult decât atât, pe lângă banii oferiţi, cântăreaţa i-a cumpărat şi un telefon mobil, în valoare de trei mii de lei. Toate astea, în doar două ore, după o scurtă discuţie la cafea. Se vede treaba că, Silvana a avut de-a face cu un profesionist sau un as în arta seducţiei care ştia foarte bine ce face şi în ce se bagă. A simţit că-şi poate face loc uşor în viaţa ei, dar mai ales în contul ei deloc de neglijat. Aşa că, odată ce şi-a făcut „plinul” la portofel, s-a urcat în maşină, cu destinaţia Mamaia, nu înainte de a face o scurtă oprire la un magazin de haine pentru a-şi înnoi puţin garderoba.

Din păcate pentru el, asta i-a fost plata, sau răsplata, pentru că, aşa cum era de aşteptat, experienţa de viaţă a Silvanei şi-a spus cuvântul. Şi-a dat seama că a fost păcălită de un copil şi a ieşit din schemă, ce-i drept, uşor „şifonată”.

1

SURSA: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×