Transformare RADICALĂ a SOŢIEI lui TAMAŞ! Cît de bine arată ACUM!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
30/03/2014, 11:08
Transformare RADICALĂ a SOŢIEI lui TAMAŞ! Cît de bine arată ACUM! GALERIE FOTO

De cînd s-a transferat la Doncaster, în Championship, Gabriel Tamaş şi-a pus ordine în viaţă. A încercat pe cît posibil să evite apariţiile în tabloide şi să se concetreze asupra carierei de fotbalist.

Alături de fostul fotbalist al lui Dinamo este soţia sa, Ioana, precum şi fetiţa lor, Selena. Ocupată cu creşterea fetiţei, Ioana Tamaş nu şi-a căutat de lucru în Anglia, preferînd să se dedice, aproape în totalitate, familiei. Însă, atunci cînd timpul îi permite, superba brunetă dă fuga la sala de fitness, pentru cîteva minute de mişcare. Exerciţii care o ajută să fie, fără îndoială, una dintre cele mai sexy soţii de fotbalist din Albion. Spre satisfacţia lui Tamaş, care, după ce termină antrenamentele, abia aşteaptă să ajungă acasă, pentru a fi alături de frumoasa sa consoartă.

ioana 3 ioana tamas 2 ioana tamas ioana4

Îşi mai doresc un copil

Gabi şi Ioana s-au căsătorit în iunie 2012, după opt ani de relaţie, la Braşov, în oraşul lor natal. Naşii celor doi au fost Mihaela şi Nicu Gheară. Cu două luni înainte de nuntă, fotbalistul a devenit pentru prima dată tată, după ce soţia sa a născut o fetiţă, Selena. De curînd, Ioana a anunţat că îşi doreşte să devină din nou mamă. “Ca orice familie normală, ne mai dorim un copil. O să vedem cînd o să vină, nu-i nimic programat”, a dezvăluit Ioana.

tamas

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×