Cît costă să dormi o noapte în vila de lux a lui Mariah Carey

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
31/07/2015, 16:23
Cît costă să dormi o noapte în vila de lux a lui Mariah Carey GALERIE FOTO

Te-ai gandit vreodata ca ai putea sa dormi o noapte in vila de lux pe care Mariah Carey o detine in Malibu? Iata cat te-ar costa aceasta inedita extravaganta!

Este una dintre cele mai faimoase vedete din intreaga lume, are o avere impresionanta si se lafaie in lux. Iata ca, mai nou, oricine are posibilitatea de a “gusta” putin din extravagantul stil de viata al celebrei Mariah Carey. Mai exact, orice om cu dare de mana poate petrece cel putin o noapte in vila din Malibu a vedetei.

IMAGINI BOMBĂ cu Elena Udrea la plajă! GALERIE FOTO INCENDIARĂ!

FOTOGRAFIATĂ pe ascuns cînd SE DEZBRACA la baie! Ce a făcut această femeie cînd a observat camera. Imaginile urmărite de milioane de oameni

mariah-carey-vila7

 

FOTO ULUITOR! CUM ARATA VEDETA TV ANDREEA ESCA LA 18 ANI!!! E DE NERECUNOSCUT!!!

Asta deoarece Mariah Carey tocmai ce si-a scos la inchiriat, in regim hotelier, pe site-ul Airbnb, luxoasa locuinta. Pretul? Nici mai mult nici mai putin de 10.000 de dolari pe noapte.

Te crezi un şofer bun? 75% dintre cei care se uită la imaginea asta greşesc răspunsul! Tu ştii cine intră în intersecţie?

Vila este una cu 4 camere, are un aer romantic si este amplasata exact pe plaja! Dispune de o terasa imensa, zone de relaxare, jacuzzi si un bar.

CLICK SUS PE POZA PENTRU GALERIA FOTO

 

Sursă: www.agentiadepresamondena.ro

 

 

 

CLICK SUS PE POZA PENTRU GALERIA FOTO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×