Cîştigătorul de la X-Factor s-a cuplat cu o englezoaică logodită!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/01/2016, 08:40
Cîştigătorul de la X-Factor s-a cuplat cu o englezoaică logodită! GALERIE FOTO

Florin Raduta a reusit sa se faca cunoscut in momentul in care a castigat ultima editie de la X Factor. Si, asa cum se intampla mai mereu, celebritatea a facut, si in cazul lui, casa buna cu succesul in randul femeilor.

Asa se face ca ultimul castigator de la X Factor a fost dat de gol de un prieten ca ar urma sa se casatoreasca. Informatia de ultima ora a ajuns pe pont@cancan.roDar asta nu e tot! Se pare ca aleasa inimii ar fi, surpriza!, castigatoarea din 2015 de la X Factor din Marea Britanie, Louisa Johnson.

Si mai surprinzator este insa faptul ca Louisa ar avea un iubit! Cu toate acestea, Florin nu pare a fi atat de deranjat de aceste lucruri, dovada fiind apelativul folosit de compatriotul nostru pe Facebook, in dreptul unei fotografii cu blondina britanica: „Sotiaaaaaaaaaaaaa”.

Are factorul X

Pustiul a fost antrenat de Stefan Banica, iar vocea lui a cucerit o tara intreaga. In  finala X Factor din 2015, au mai participat Bravissimo şi B52, grupurile antrenate de Horia Brenciu, dar acestea au iesit din concurs dupa prima parte a galei finale, in urma voturilor publicului.

 

Florin Raduta a trait emotii unice pe scena, alaturi de Stefan Banica, intr-un duet memorabil. Cei doi si-au unit talentul si au incantat publicul cu o interpretare emotionanta. Si, din cate se pare, proverbialul succes la femei al mentorului se aplica si in privinta ucenicului.

Sursa: Cancan.ro

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×