Cîştigătorii „Românii au talent, semifinala 2”! Ei sunt cei 3 concurenţi care merg în finală

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/05/2016, 10:12
Cîştigătorii „Românii au talent, semifinala 2”! Ei sunt cei 3 concurenţi care merg în finală GALERIE FOTO

Emoţiile se apropie de final, aceştia sunt cei trei finalişti de la „Românii au talent, semifinala 2”. Ei au aşteptat cu nerăbdare voturile publicului, cu siguranţă nu a fost o alegere uşoară, dar aceştia se pare că au produs cea mai puternică impresie.

Anisia Gafton, Nadia Buduruşi şi Florin Zgăvârdici, acompaniat de Constantin Bardan sunt cei trei finalişti la „Românii au talent, semifinala 2” desemnaţi de membrii juriului în urma voturilor publicului. Decizia nu a fost uşoară, dar nici grea, potrivit afirmaţiei lui Flroin Călinescu, dar cei trei se pare că au impresionat cel mai mult publicul.

anisia_0

Anisia Gafton a interpretat un număr foarte amuzant de Stand Up Comedy. Ea este prima femeie care a ales comedia pentru a atrage simpatia publicului şi a juriului. carisma şi amuzamentul său au stârnit numeroase aplauze şi chiar l-a făcut pe Pavel Bartoş să se ruşineze. Ea a fost prima aleasă pentru a merge în finală.

nadia_0

Bătălia pentru cel de-al treilea finalist s-a dat între Ionuţ Scripcaru, un talentat pianist şi Florin Zgăvârdici, acompaniat de Constantin Bardan. Sarcina de a-l alege pe finalist a revenit juriului. Florin Călinescu l-a ales pe Ionuţ, dar Mihaela Rădulescu şi Andra l-au desemnat pe Florin Zgăvârdici. Decizia finală i-a aparţinunt lui Andi Moisescu; deşi nu i-a fost uşor să aleagă între două numere artistice la fel de bune, l-a desemnat pe Florin Zgăvârdici.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×