Cîştigătoare de Oscar, aproape de nuntă. S-a logodit cu un fost jucător de tenis

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/03/2016, 11:10
Cîştigătoare de Oscar, aproape de nuntă. S-a logodit cu un fost jucător de tenis

Actriţa americană Hilary Swank s-a logodit cu iubitul ei, fostul jucător profesionist de tenis Ruben Torres, după o relaţie de aproape un an, informează site-ul revistei People.

Informaţia a fost confirmată şi de agentul de presă al vedetei americane.

Hilary Swank, în vârstă de 41 de ani, a publicat pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram o fotogragie în care pozează alături de Ruben Torres, arătându-şi cu aceeaşi ocazie şi inelul de logodnă, scrie news.ro.

”Am mers într-o drumeţie şi iată ce s-a întâmplat! Sunt foarte încântată să vă anunţ că m-am logodit cu Ruben”, a scris celebra actriţă, în textul care însoţeşte acea imagine.

Ruben Torres, originar din Columbia, a studiat la Universitatea Southern California din Statele Unite. După câţiva ani petrecuţi în circuitul profesionist de tenis, a devenit antrenor, consilier financiar şi manager al departamentului de Sănătate din cadrul UBS Financial Services.

Hilary Swank şi Ruben Torres formează un cuplu din iulie 2015, însă au apărut pentru prima dată în public în decembrie, la o petrecere organizată de DuJour Magazine cu ocazia evenimentului Art Basel din Miami.

Hilary Swank a fost căsătorită cu actorul Chad Lowe în perioada 1997 – 2007.

Actriţa americană are în palmares două premii Oscar, pe care le-a câştigat pentru rolurile interpretate în filmele ”Băieţii nu plâng niciodată/ Boys Don’t Cry”, în 2000, şi ”O fată de milioane/ Million Dollar Baby”, în 2005.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×