A cîştigat la loto, însă a murit după cîteva ore! A celebrat premiul în cel mai stupid mod cu putinţă

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
02/12/2015, 09:15
A cîştigat la loto, însă a murit după cîteva ore! A celebrat premiul în cel mai stupid mod cu putinţăGALERIE FOTO

     Incident incredibil în Canada. Justin Reiter, din Canada, un tînăr pasionat de aur a dat lovitura la loto 6/49. El a cîştigat 600.000 de dolari şi a decis ca celebrarea sa să nu fie una banală. 

VEZI IMAGINI IN GALERIE FOTO CU CASTIGATORUL

Canadianul a luat o decizie şocantă. El a decis să îşi placheze cu aur testiculele pentru a celebra suma imensă cîştigată la loterie. Apropiaţii acestuia au declarat că tînărul era pasionat de filmul Goldmember, o parodie a lui Austin Powers în care protagonistul, un criminal, colorează părţile corpului victimelor în aur.

Justin a început prin a-şi vopsi organele genitale, însă a decis că asta nu e o soluţie şi a trecut la următorul nivel. El a împrumutat o maşină specială de placat aur prin care să îşi satisfacă nebunia.

După 12 ore de la operaţiune, Justin s-a simţit rău şi a mers la spital. Acolo, starea lui s-a înrăutăţit şi a decedat. Cauza morţii a fost otrăvirea cu plumbul din vopsea.

Doctorul Ian Joseffson de la Alberta Community Hospital unde a ajuns Justin atenţionează faptul că tinerii încearcă din ce în ce mai multe operaţiuni periculoase pe pielea lor pentru a ieşi în evidenţă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×