A cîştigat la loto, însă a murit după cîteva ore! A celebrat premiul în cel mai stupid mod cu putinţă

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
02/12/2015, 09:15
A cîştigat la loto, însă a murit după cîteva ore! A celebrat premiul în cel mai stupid mod cu putinţăGALERIE FOTO

     Incident incredibil în Canada. Justin Reiter, din Canada, un tînăr pasionat de aur a dat lovitura la loto 6/49. El a cîştigat 600.000 de dolari şi a decis ca celebrarea sa să nu fie una banală. 

VEZI IMAGINI IN GALERIE FOTO CU CASTIGATORUL

Canadianul a luat o decizie şocantă. El a decis să îşi placheze cu aur testiculele pentru a celebra suma imensă cîştigată la loterie. Apropiaţii acestuia au declarat că tînărul era pasionat de filmul Goldmember, o parodie a lui Austin Powers în care protagonistul, un criminal, colorează părţile corpului victimelor în aur.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Justin a început prin a-şi vopsi organele genitale, însă a decis că asta nu e o soluţie şi a trecut la următorul nivel. El a împrumutat o maşină specială de placat aur prin care să îşi satisfacă nebunia.

După 12 ore de la operaţiune, Justin s-a simţit rău şi a mers la spital. Acolo, starea lui s-a înrăutăţit şi a decedat. Cauza morţii a fost otrăvirea cu plumbul din vopsea.

Doctorul Ian Joseffson de la Alberta Community Hospital unde a ajuns Justin atenţionează faptul că tinerii încearcă din ce în ce mai multe operaţiuni periculoase pe pielea lor pentru a ieşi în evidenţă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×