Circulaţie îngreunată pe A2 şi pe DN7 din cauza unor accidente rutiere

Valeriu Tache    Camelia Arsene   
în Hotnews
24/10/2017, 09:27
Circulaţie îngreunată pe A2 şi pe DN7 din cauza unor accidente rutiere

În toată România plouă de mai bine de 24 de oare, iar condiţiile meteo nefavorabile le pune probleme şoferilor. Circulaţia rutieră pe A2, pe sensul dinspre Bucureşti spre Constanţa, se desfăşoară cu dificultate, în zona localităţii Nicolae Bălcesu din judeţul Călăraşi, toate acestea din cauza unui accident rutier care a avut loc marţi dimineaţa.

Totodată, probleme de trafi au apărut şi pe DN7, în judeţele Argeş şi Sibiu, din cauza unor autotrenuri care au derapat, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Poliţia îi avertizează pe şoferii din România

De asemenea, poliţiştii au anunţat că pe mai multe artere rutiere importante circulaţia se desfăşoară în condiţii de ploaie torenţială şi le recomandă şoferilor să circule cu foarte mare atenţie, să folosească ştergătoarele şi sistemele de climatizare-dezaburire, să nu facă depăşiri riscante, să folosească luminile de întâlnire şi pe timpul zilei, pe toate categoriile de şosele şi să reducă semnificativ viteza, toate acestea pentru a preveni producerea unor accidente rutiere grave.

În judeţul Argeş traficul pe DN7 este oprit la kilomterul 136+400 de metri, în zona localităţii Drăganu. În judeţul Sibiu, la această oră este blocat sensul dinsre Vâlcea, din cauza unui tir care a derapat.

Sursă: news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×