Cîntăreaţă celebră, însărcinată la 50 de ani: „Mă simt sănătoasă”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/07/2015, 14:43
Cîntăreaţă celebră, însărcinată la 50 de ani: „Mă simt sănătoasă” GALERIE FOTO

O cântăreaţă celebră din Statele Unite urmează să aibă un bebeluş la vârsta la care alte femei devin bunici. Artista va deveni mămică pentru a doua oară în luna iulie a acestui an.

Celebra cântăreaţă urmează să nască o fetiţă în luna iulie a acestui an, după ce, în luna februarie, a fost fertilizată în vitro cu sperma unui donator şi ovulele pe care şi le-a îngheţat cu 20 de ani în urmă. Sophie B. Hawkins este cunoscută pentru melodiile „Damn I Wish I Was Your Lover” şi „As I Lay Me Down”, potrivit Today.com.

Deşi a îmbrăţişat această decizie cu mintea deschisă, Sophie povesteşte că şi-a făcut unele griji în legătură cu noua ei sarcină. Aceasta se temea că este prea bătrână sau chiar că la vârsta de 51 de ani îi vor ceda genunchii şi articulaţiile. Cu toate acestea, cântăreaţa a scăpat de aceste gânduri şi se simte mai sănătoasă ca niciodată: „Acum nu mai am nici una dintre acele temeri, pentru că mă simt sănătoasă şi puternică”, a spus ea, citată de Today.com.

Sophie mai are un copil în vârstă de şase ani, Dashiell. Aceasta povesteşte că şi-a dorit să aibă un al doilea copil încă de când Dashiell a împlinit vârsta de un an, însă cariera solicitantă şi problemele din viaţa sentimentală nu i-au permis.

Sophie B. Hawkins nu este singura care a hotărât că îşi doreşte un copil la o vârstă înaintată. Halle Berry a avut un copil la vârsta de 47 de ani, Laura Linney a născut la 49 de ani, Kelly Preston la 48 de ani, iar Courtney Cox la 50 de ani.

sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×