ATRACŢIE maximă în HERĂSTRĂU! Ce poţi vedea începînd chiar de ASTĂZI!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/07/2015, 08:10
ATRACŢIE maximă în HERĂSTRĂU! Ce poţi vedea începînd chiar de ASTĂZI! GALERIE FOTO

Cinematograful în aer liber din Herăstrău, o alternativă gratuită şi accesibilă la cinematograful clasic, se redeschide vineri, anunţă Primăria Capitalei.

În cadrul CineParK, ajuns la cea de-a patra ediţie, vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 19,30, vor fi proiectate pe un ecran în aer liber filme artistice de acţiune, dramă, mister, comedie, thriller şi aventuri. Pentru copii, CineParK vine cu un program special în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 18,00.

Astfel, timp de şase weekend-uri, CineParK îi aşteaptă pe bucureşteni cu un program de aproximativ 30 de filme de referinţă.

”The November Man”, cu Pierce Brosnan în rolul principal (vineri 24 iulie, ora 19,30), ”O săptămână de pomină” (”The Longest Week”), ”Fury”, ultimul film al lui Brad Pitt (sâmbăta, 4 iulie, ora 19,30), ”Luptătorul” (”The Wrestler”), ”Fata care s-a jucat cu focul” (”The girl who played with fire”) sau ”Concertul” (”The Concert”) sunt doar câteva dintre peliculele ce pot fi urmărite la CineParK.

De asemenea, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 18,00, cei mici sunt invitaţi ”să intre în Dulapul lui Chloe”, ”să se scufunde alături de Olly” şi ”să ia parte la aventurile fraţilor Staines”.

Anul acesta, CineParK oferă publicului noi atracţii şi o înfăţişare diferită. În Parcul Herăstrău — intrarea Charles de Gaulle — va fi amenajată o zonă specială, în care spectatorii vor putea sta pe iarbă sau pe scaune alături de familie şi prieteni.

Conceptul evenimentului de cinema în aer liber îşi propune să ofere publicului o altfel de experienţă cinematografică, ce conturează atmosfera grădinilor de vară.

sursa: agerpres.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×