Cine sunt patronii firmei CDI Transport, cea care deținea microbuzul morții, în care au decedat 9 persoane

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
08/10/2019, 07:20
Cine sunt patronii firmei CDI Transport, cea care deținea microbuzul morții, în care au decedat 9 persoane
CDI Transport, firmă de transport persoane. Sursa foto: cditransport.wordpress.com

Cine sunt patronii firmei CDI Transport, cea care deținea microbuzul morții, în care au decedat 9 persoane! Firma a fost înființată în anul 1996 și are sediul în București, în Sectorul 2. A ocupat locul 1 în Top Afaceri România, deși în ultimii 13 ani a înregistrat datorii la stat.

Cine sunt patronii firmei CDI Transport, cea care deține microbuzul morții

În anul 2014 a înregistrat vârful graficului de datorii, când avea nu mai puțin de 13 milioane de lei datorii, potrivit listafirme.ro. Avea în 2016 240 de autocare, autobuze şi microbuze şi afaceri de 8 milioane de euro. În 2018, compania avea 385 de angajați.

Mulți dintre aceștia au primit amenzi uriașe, în 2018, iar motivul este unul îngrijorător. Soferii angajati de compania CDI Transport Intern si International din Capitala, au incasat, in 2018, amenzi cumulate in valoare de 400.000 de lei pentru depasirea timpilor de conducere, a declarat, pentru wall-street.ro, proprietarul CDI, Ion Comusi.

Unul dintre acești șoferi este cel care a provocat accidentul dezastruos din Ialomița, când a intrat pe contrasens cu TIR-ul și a lovit frontal un microbuz plin de pasageri care se îndreptau spre locul de muncă. Opt femei care se aflau în microbuz au murit, iar alte șapte au fost grav rănite.

În același accident și-au pierdut viața și cei doi șoferi ai TIR-ului, respectiv al microbuzului. Localitatea Munteni de Buzău este în doliu, deoarece tate femeile ucise și rănite în accidentul rutier erau din această localitate. Mai mult, fiecare dintre ele aveau cel puțin un copil, așa că tragedia este și mai mare.

Pe reţelele de socializare curg mesajele de condoleanţe pentru familiile celor 9 persoane care au murit în tragicul accident. Un bărbat afăcut apel la toţi oamenii din comună şi i-a îndeamnat să aducă buchete de flori pentru a decora arcada de la intrarea în localitate, în memoria victimelor.

”Muntenaşi şi nu numai. Maine, 6 octombrie, începând cu ora 07.00 cine doreşte poate contribui cu un buchet de flori. Flori care vor decora arcada de la intrarea în comună, în memoria celor care şi-au pierdut viaţa iîn urma tragicului accident. Haideţi să împodobim cu multe flori acea arcadă ca atunci caâd vor veni pentru ultima dată acasă să-i primim cu respect”, a scris bărbatul respectiv pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×