Cine sunt patronii Berăriei H, cea mai cunoscută „cârciumă” din București

Eduard Nicolae Popa    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
07/10/2019, 17:20
Cine sunt patronii Berăriei H, cea mai cunoscută „cârciumă” din București
Cine sunt patronii Berăriei H *foto: facebook

Berăria H este unul dintre obiectivele turistice și de agrement greu de ratat din capitală. Berăria a apărut pe bazele fostului pavilion H din Parcul Herăstrău, după o investiție de 3 milioane de euro, făcută în 2014 de trei antreprenori români. Construcția aparține controversatului om de afaceri Puiu Popoviciu și, până să fie preluată de cei care dețin Berăria, în interiorul pavilionului se vindeau haine și alimente.

Cine sunt patronii Berăria H, cea mai mare Beer Hall din Europa

Cei care au investit cele 3 milioane de euro sunt Vlad Dumitru (50%), Iulian Stanciu (25%) și Maria Ioana Iancu (25%). Din cei trei, cel mai cunoscut nume este cel al lui Stanciu, cel care deține și magazinul online emag.ro.

„Cochetez cu ideea de a deschide acest local de aproximativ doi ani, însă momentul în care am găsit spațiul fostului Pavilion H am știut că este ceea ce căutam. Aș spune că ambiția noatră este să facem cea mai tare berărie din sud-estul Europei, care va fi și cea mai mare”, spunea la momentul inaugurării restaurantului acționarul Vlad Dumitru, administratorul Berăriei H.

Cine sunt patronii Berăriei H
Cine sunt patronii Berăriei H *foto: facebook

Ce cifră de afaceri are Berăria H din Capitală

Berăria H s-a dovedit o adevărată afacere pentru proprietari. Concertele, evenimentele găzduite, berea dar și mâncarea bună au asigurat proprietarilor o cifră de afaceri record în 2018. Astfel, Berăria H a avut afaceri de 34,7 milioane lei, care a asigurat patronilor un profit net de aproape 6 milioane lei, cele mai mari cifre de la lansarea din 2014.

Berăria H are o capacitate de aproximativ 2.000 de locuri în interior și 1.000 de locuri în exterior. Amenajările localului au durat 7 luni iar în prezent sunt angajați în cadrul localului 200 de persoane, arată profit.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×