Cine l-a convins pe Andi Moisescu să apese butonul auriu

Mirela Apostol   
în Hotnews
02/04/2016, 08:25
Cine l-a convins pe Andi Moisescu să apese butonul auriu

Andi Moisescu a decis să trimit un biker direct în semifinala showului.

Orban Gabor – Barra, un tanar plin de tatuaje din Sfantul Gheorghe, are 26 de ani şi este pasionat de sport. La „Romanii au talent”, tanarul a facut spectacol pe doua roti. Orban a intrat in scena pe bicicleta si i-a impresionat pe membrii juriului cu salturile sale periculoase. Acesta a realizat o multime de acrobatii stand intr-o singura roata a bicicletei, iar punctul culminant al momentului sau a fost atunci cand iubita lui a intrat in scena si s-a intins pe jos. Orban a executat cateva sarituri peste trupul tinerei, iar scena de final s-a incheiat cu un sarut aplaudat atat de public, cat si de jurati.

Andi Moisescu a fost de departe cel mai incantat membru al juriului: “Vreau sa spun un singur lucru: avem o comunitate de bikeri, de trial, extraordinara si ma bucur foarte tare sa vad ca in aproape fiecare sezon avem cate un reprezentant aici si parca de fiecare data, in fiecare sezon, descoperim un reprezentant si mai bun”.

Pentru a incuraja acest sport extrem, Andi Moisescu a decis sa apese butonul auriu, juratul sustinand ca isi doreste sa fie unul dintre marii sustinatorii ai trial-ului.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×