Cine este soția lui Ludovic Orban, posibilul premier al României. Mihaela este directoarea unei grădinițe. FOTO

Alexa Serdan   
în Imagini de ultima ora
11/10/2019, 09:04
Cine este soția lui Ludovic Orban, posibilul premier al României. Mihaela este directoarea unei grădinițe. FOTO GALERIE FOTO
Ludovic Orban este propus pentru funcția de premier în noul Guvern. Sursa foto: digi24.ro

Liberalul Ludovic Orban ar putea fi numit în funcția de premier al României, după ce Guvernul condus de Viorica Dăncilă a căzut prin moțiune de cenzură. Dacă despre politician se poate spune că are o carieră politică de mai bine de 20 de ani, nu același lucru este valabil și pentru soția sa. Mihaela Orban, consoarta liberalului, are o carieră total opusă (Vezi IMAGINI cu Mihael Orban în GALERIA FOTO).

Soția lui Ludovic Orban este directoarea unui grădinițe private

Ludovic Orban a confirmat faptul că el este candidatul propus de PNL pentru a ocupa funcția de premier după ce moțiunea de cenzură votată ieri, 10 octombrie, a trecut. Politicianul a spus că are planuri mari legat de viitorul Guvern. Ludovic Orban a declarat că are câteva idei pentru fiecare minister în parte. „Cred că România are nevoie de seriozitate, competență, onestitate, corectitudine, de programe si de proiecte raționale care să servească interesul cetățeanului”, a spus Orban după ce moțiunea de cenzură a primit 238 de voturi „pentru”.

Dacă despre liberal se pot spune multe lucruri printre care și faptul că și-a exersat talentul de cântăreț, despre soția sa nu se cunosc multe informații. Mihaela Orban a fost de-a lungul timpului o prezență discretă fiind văzută rar alături de soțul ei. Consoarta politicianului este psiholog, psihopedagog și directoarea unui grădinițe private din Capitală. De asemenea, Mihaela Orban este consilier la o fundație unde se ocupă cu educarea copiilor și tinerilor din țara noastră.

Mihaela Orban este directoarea unei grădinițe
Mihaela Orban, soția liberalului Ludovic Orban. Sursa foto: Facebook.com

Ce avere are liberalul Ludovic Orban conform unei declarații din 2015

Conform unei declarații de avere publicată în anul 2015 când Ludovic Orban candida pentru primăria Capitalei, politicianul deține un apartament în Bucureşti, o casă în Dobroiești, județul Ilfov şi un autoturism marca Volkswagen Passat cumpărat în anul 2007.

Potrivit acestei declarații Orban nu deține bijuterii, obiecte sau colecții de artă, în schimb liberalul are conturi și depozite bancare. În urmă cu cinci ani Ludovic Orban câștiga din funcția de deputat 59.068 lei, în timp ce soția sa a primit venituri de 30.070 lei de pe urma funcției de director la Asociația Miruna.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×