Cine este soacra Elenei Udrea și cu ce se ocupă în Italia! Are aceeași ocupație ca multe alte românce din Peninsulă

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
29/01/2019, 19:04
Cine este soacra Elenei Udrea și cu ce se ocupă în Italia! Are aceeași ocupație ca multe alte românce din Peninsulă GALERIE FOTO
Soacra Elenei Udrea lucrează în Italia

Cu toții o cunoaștem pe Elena Udrea, însă puțină lume știe cine este și cu ce se ocupă soacra acesteia. Mama lui Adrian Alexandrov se află de foarte multă vreme în Italia, unde are grijă de o femeie în vârstă, ca mai toate româncele plecate în căutarea unui venit mai bun în Peninsulă. Logodnicul Elenei Udrea este un om de afaceri prosper,  activând cu succes în sectorul imobiliar din România.

Elena Udrea așteaptă să vadă dacă va primi statutul de refugiat în Costa Rica
Elena Udrea așteaptă să vadă dacă va primi statutul de refugiat în Costa Rica

Anișoara, care în timpul liber tricotează pulovere pentru familie și prieteni, se întoarce destul de rar în România, mai precis în Sulina, orașul natal, doar pe perioada vacanțelor, pentru a-și revedea copiii. Pe lângă Adrian, femeia mai are doi copii: un băiat care lucrează  pe un vas de croazieră în partea de nord a Europei, dar și o fată.  Anișoara mărturisește  că dorința sa arzătoare este să- și cunoască nepoțica, fiica lui Adrian cu Elena Udrea fiind născută în San Jose, Costa Rica, în toamna anului trecut.

Soacra Elenei Udrea are grijă de o femeie, în Italia
Soacra Elenei Udrea are grijă de o femeie, în Italia

Elena Udrea, clipe de coșmar în Costa Rica

În urma sentinței definitive prin care a fost condamnată la închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a părăsit România și a fugit în Costa Rica, pe numele său fiind emis un mandat de urmărire generală. În toamna lui 2018, fostul ministru al turismului a fost ridicat în plină stradă de forțele de ordine din San Jose, în timp ce se afla la plimbare cu mama și fetița sa nou-născută.

Soacra Elenei Udrea lucrează în Italia, deși fiul ei are afaceri prospere în România
Soacra Elenei Udrea lucrează în Italia, deși fiul ei are afaceri prospere în România

În decembrie, beneficiind de pe urma noilor reglementări aduse justiției din România, în privința completelor nelegal constituite, Elena Udrea a fost eliberată chiar în preajma Crăciunului, după luni bune în care și-a putut vedea extrem de rar fetița. Imediat după eliberarea sa. Elena Udrea și-a anunțat din nou intenția de a primi  azil politic în Costa Rica, motivând faptul că acuzațiile ce i se aduc sunt nefondate și au la bază doar considerente de ordin politic.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×