Cine este Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu. A făcut parte din trupa Etno

în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 20:09
Cine este Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu. A făcut parte din trupa Etno
Cine este Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu *foto: gandul.info

Mihai Constantinescu a trecut astăzi în neființă, după ce a stat nu mai puțin de cinci luni internat la spitalul Floreasca. Artistul lasă în urmă o soție îndoliată, în persoana artistei Simona Secrier. Cântăreața a făcut parte din trupa Etno, alături de Silvia Stanciu și de Radu Ile și a scos două albume de muzică etno-dance. Din 2002, când Radu Ile a părăsit formaţia, Simona şi Silvia au cântat alături de Dan Lăzărică. Trei ani mai târziu, Simona a părăsit trupa Etno pentru a se dedica unei cariere solo, moment în care l-a întâlnit pe Mihai Constantinescu, cel care i-a compus piese, pentru a o ajuta să își lanseze un album în cariera solo.

Cine este Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu

Și pe albumul “Cântece pentru îngeraşi” al lui Mihai Constantinescu se regăseşte şi vocea iubitei sale Simona, care interpretează trei din cele 11 melodii. Artista visa la o carieră solo, care a avut însă succes. „Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Când fluturaşii încep să zboare şi vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o fiinţă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aş vrea să fie mai acidă”, a declarat artistul acum doi ani, pentru Prima TV.

În urmă cu câțiva ani, Mihai Constantinescu şi Simona Secrier  au ajuns în faţa altarului şi şi-au jurat iubire şi credinţă veşnică, dar totul într-un mare secret. Vestea s-a aflat mult timp după marele eveniment, la care au participat doar câțiva prieteni de suflet.

Mihai Constantinescu și Simona Secrier s-au căsătorit în secret

„Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a mărturisit Mihai Constantinescu la Antena Stars.

Cei doi au trect prin multe momente grele, după ce artistul s-a îmbolnăvit de inimă. Mihai Constantinescu a fost operat de două ori pe inimă, iar boala se pare că s-a agravat. Artistul a făcut un infarct în luna mai iar astăzi, 29 octombrie, a decedat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×