Cine este și cum arată fratele lui Dani Oțil de la Antena 1! Cu ce se ocupă Dorin

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/04/2019, 16:52
Cine este și cum arată fratele lui Dani Oțil de la Antena 1! Cu ce se ocupă Dorin GALERIE FOTO
Cum arată Dorin, fratele lui Dani Oțil?

Dani Oțil nu este singur la părinți! Vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani are un frate pe nume Dorin, cu care se mândrește tare. Pe Dani îl știe toată lumea, iar, datorită relației extrem de apropiate cu Răzvan, mulți cred că aceștia sunt frați, dar, de fapt, nu sunt. Dorin Oțil se numește cel pe care Dani îl consideră geniul familei, după cum a declarat într-un timp.  Cum arată  acesta și ce povești din copilărie a povestit o sursă apropiată familiei?

Cine este și cum  arată Dorin, fratele lui Dani Oțil?

„Dorin este opusul meu! Este harnic și priceput la toate. M-am chinuit mult să-l mut la Timișoara pentru cp simțeam cp se irosește în Reșita. Conducea un Oltcit și avea un slariu mediocru. Acum și-a luat casa din salariul lui, mașina și s-a însurat. Recunosc, mi-a luat-o înainte”, a mărturisit Dani Oțil, pentru cancan.ro. Cu toate că este extrem de mândru de fratele lui, cei doi nu reușeșsc să se vadă prea des.

Vedeta de la Antena 1 nu-și surprinde de multe ori fanii cu mărturi din copilărie, așa că ei sunt numai ochi și urechi când prezentatorul de televiziune povestește ceva despre familia lui. „Am supt biberonul până la 6 ani. Am dormit în acelaşi pat cu mama până pe la 15 ani şi nu prea adormeam decât dacă o ţineam de lobul urechii“.

Acesta este Dorin, fratele lui Dani Oțil
Acesta este Dorin, fratele lui Dani Oțil

„Fratele lui era mai rău, dar el nu”

„Nu facea prostii, doar că era guraliv, era șmecher și făcea bancuri. Nu a fost un copil rău. Fratele lui era mai rău, dar el nu. Când era mic, umbla toata ziua cu o bicicletă. De fapt, o împărțea cu Dorin, fratele lui. E un șmecher și jumătate. Dacă nu era guraliv, nu ajungea acolo. Acum, ne uităm cu toții la emisiunile lui și ale lui Razvan”, a mai mărturisit sursa citată.

Cu toate că vrea să-l vadă odată căsătorit pe Dani, aceasta susține că nu a fost de acord cu unele dintre partenerrele prezentatorului de televiziune, mai ales de Mihaela Rădulescu, cea mai controversată relație a vedetei. „Vecinii vorbeau pe la bloc, că uite, copilul Dorinei umblă cu Mihaela Rădulescu. Mama lui s-a necăjit la început. Spunea că Mihaela e mai în vârstă, că are și copil și nu i-a fost totuna. Dar n-a avut ce face și mai apoi s-a împăcat cu ideea. Îi vedea toata ziua în reviste și n-a mai zis nimic”, a declarat o vecină, pentru Click!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×