Cine este și cum arată acum soția lui Pavel Bartoș. A jucat în filme și a fost prezentatoare TV

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/01/2020, 12:56
Cine este și cum arată acum soția lui Pavel Bartoș. A jucat în filme și a fost prezentatoare TV GALERIE FOTO
Pavel Bartoș, alături de soție și de copii. Sursa foto: Facebook

În spatele oricărui bărbat celebru stă o femeie puternică”, auzim adesea și ne gândim dacă nu cumva această afirmație este doar o vorbă în vânt a persoanelor cu pretenții de filosofi. Când vine, însă, vorba despre Pavel Bartoș, ideea parcă dintr-o dată capătă sens.

Cine este Anca, soția lui Pavel Bartoș. Prezentatorul o consideră cea mai mare calitate a sa

Dincolo de realizările profesionale, îndrăgitul actor și om de televiziune se poate lăuda cu o familie minunată. Potrivit spuselor sale, totul i se datorează Ancăi, femeia care i-a devenit soție și i-a dăruit trei fetițe superbe. (Vezi imagini cu ea în GALERIA FOTO).

De altfel, carismaticul realizator al celor mai îndrăgite emisiuni de la Pro TV, Românii au Talent și Vocea României nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul că se consideră un bărbat norocos, mai ales de când în viața sa a apărut femeia despre care susține că este „cea mai mare calitate a mea”.

Eu am un mare noroc, unul enorm. E soția mea, Anca”, spunea, vizibil emoționat, Pavel Bartoș, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Pavel Bartoș, despre „meseria” de tată

Televiziunea și actoria nu sunt deloc ușor de făcut, mai ales când trebuie să-ți faci timp pentru amândouă, cum obișnuiește Pavel, pe care îl vedem adesea fie „pe sticlă”, fie pe scena teatrului Odeon, unde este de fiecare dată aplaudat la scenă deschisă. Niciuna dintre acestea nu se compară, însă, cu „meseria” de tată, susține carismaticul prezentator, care a dezvăluit cum reușește să le facă față celor trei fetițe.

Chiar dacă e greu, se consideră un răsfățat al sorții. Mărturisește că abia așteaptă să ajungă acasă după o zi obositoare de muncă și să își reîncarce bateriile în sânul familiei, unde se simte cel mai bine. Sofia (4 ani și jumătate), Rita (10 ani) și Eva (14 ani) îi fac zi de zi viața mai frumoasă, iar dacă apar probleme, soția este mereu acolo, gata să găsească soluțiile potrivite.

Măi, e greu să fii tată. Punct. Dar, în orice situaţie, condiţia principală e să-ţi iubeşti copilul. Şi, iarăşi, foarte important este să ai grijă să-ţi educi copilul, în spiritul celor şapte ani de acasă, să-i inocu­lezi bunul simţ, res­pec­tul, cinstea…

 În ceea ce priveşte faptul că sunt tată de fete…Cred că sunt un alintat al sorţii. Cu atât mai mult cu cât e clar că uneori lu­crurile ajung să mă depă­şeas­­­că şi salvarea îmi vine de la soţia mea, care în­tot­deauna găseşte rezolvarea pentru orice pro­blemă”, s-a destăinuit Pavel Bartoș.

Soția lui Pavel Bartoș a jucat în Ho, ho, ho 2

Partenera de viață a lui Pavel Bartoș nu este nici ea străină de lumea televiziunii, chiar dacă nu se bucură de popularitatea uriașă a soțului său. Anca a prezentat emisiunea Slab sau gras, difuzată în urmă cu câția ani de postul Senso TV.

Totodată, frumoasa brunetă a cochetat cu actoria, apărând în filmul Ho, ho, ho 2: O loterie de familie, dar și în serialul La urgență. În ultima perioadă, aceasta s-a dedicat creșterii celor trei fetițe, mai ales că soțul său stă foarte mult plecat.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×