Cine este Remus Boroiu, noul fermier-şef de la Ferma! A mai participat la un show Pro TV

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/02/2019, 09:24
Cine este Remus Boroiu, noul fermier-şef de la Ferma! A mai participat la un show Pro TV GALERIE FOTO
Remus Boroiu, campion la bodybuilding si fermier sef la show-ul Ferma

Mulți se întreabă cine este Remus Boroiu, noul fermier-şef de la Ferma. Ei bine, are 31 de ani, este sportiv și este obișnuit cu greutățile. Mai ales că este campion național la bodybuilding! S-a înscris la Ferma pentru a câștiga marele premiu și pentru a deveni fermier! Avantajul său este că a petrecut mult timp la țară, alături de bunicii săi.

La ultima ediție Ferma difuzată marți de Pro Tv, Remus Boroiu a fost numit fermier șef! Tot din cauza lui Remus Boroiu s-a iscat și un scandal monstru între Claudia Pavel și Brigitte Sfăt!

Remus Boroiu vrea să ajungă fermier

Concurentul a început să se fie pe picioarele lui încă de la 18 ani și știe cum să se descurce singur. Mă descurc singur de la 18 ani, așa că nu am așteptări de la nimeni să-mi servească masa. În viață dacă vrei să ai, trebuie să pui mâna la muncă și eu am înteles de mic asta’, a spus Remus Boroiu.

Remus Boroiu de la Ferma este antreprenor, iar acesta are și o mică afacere online, unde vinde articole sport, dar face și planuri de nutriție. ”Îmi place să fac sport și lucrez în acest domeniu. Sunt antreprenor și vând online articole sport și planuri de nutriție”, a spus concurentul.

Remus Boroiu
Remus Boroiu vrea sa ajuna fermier veritabil

Și-a petrecut mult timp la țară, sub atenta observație a bunicilor săi. Acolo a învățat să planteze legume, să aibă grijă de animale, să facă brânză și să călărească. Odată cu participarea la Ferma, își dorește să-și schimbe complet viața și, dacă va câștiga, plănuiește să investească premiul în ferma bunicilor: să preia toată responsabilitatea, să se mute acolo și să devină un fermier fericit.

Remus Boroiu este cunoscut publicului și de la emisiunea Ninja Warrior, unde a făcut o figură frumoasă, după ce a ajuns până în semifinalele concursului de rezistență fizică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×