Cine este omul din spatele producției Românii au Talent de la PRO TV! Smiley și Pavel

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/04/2019, 22:51
Cine este omul din spatele producției Românii au Talent de la PRO TV! Smiley și Pavel GALERIE FOTO
Cine este prezența supriză din spatele show-ului Românii au Talent. Smiley și Pavel Bartoș o ascultă întotdeauna

Românii au Talent, producția cu care Pro TV cucerește audiențele în fiecare an, continuă să surprindă de la ediție la ediție. Succesul emisiunii ajunse la sezonul cu numărul nouă se datorează, în mod evident, concurenților care oferă momente spectaculoase, dar și echipei din spatele scenei, coordonată de un nume surpriză.

Colombina de la Abracadabra coordonează producția Românii au Talent

Omul din spatele producției Românii au Talent este Andreea Caranda, nimeni alta decât Colombina de la Abracadabra.  Lucrează de 27 de ani în televiziune și, practic, a crescut odată cu postul Pro TV. Emisiunea pentru copii în care „magicianul” Marian Râlea și echipa sa au făcut furori, a însemnat debutul  Andreei în lumea televiziunii, pe când avea doar 12 ani.

Eu sunt în PRO TV din 1996, de când a început PRO TV-ul. Am avut șansa să fiu unul dintre copiii care făceau parte din echipa ”Abracadabra”. Am ajuns aici încrezători, dar totodată nesperând să fie PRO TV-ul ceea ce este acum. Am făcut parte mulți ani din echipa ”Abracadabra”… Ulterior, în paralel, ne-au pus în echipa de producție. Eram patru asistenți: Radu, Ducu, Mica și eu. Eram împărțiți: când făceam montaj, când făceam producție, când făceam arhivare… Asta se întâmpla în 1995 – aveam 15-16 ani și deja făceam asta. Noi am luat-o de mici cu responsabilitatea. Țin minte că am ajuns să fim asistenți de producție, ceea ce era destul de important”  , a povestit Andreea Caranda, într-un interviu pentru Perfecte.ro.

Abracadabra, este omul din spatele producției Românii au Talent
Andreea Caranda, Colombina de la Abracadabra, este omul din spatele producției Românii au Talent

Andreea Caranda, de la Abracadabra, la cârma celor mai importante producții Pro TV

Trebuia să termin liceul și m-am gândit să dau la Actorie. M-am pregătit vreo șase-opt luni, după care Ruxandra Ion și Marian Râlea s-au gândit să dau la Regie. Apoi, am intrat într-o ședință și cu Andrei Blaier, care m-a luat la meditații și făceam vinerea, sâmbăta și duminica câte șase ore de meditații. Și mi-a zis așa: ”Știu că nu vrei să dai la Regie, dar vei fi foarte bună, o să-ți placă foarte tare”. Și m-am dus la Regie și am avut surpriza plăcută să intru din prima. După Regie, am rămas la Acasă TV. Între timp, ne-au scos de la ”Abracadabra”, că deja făcusem 18 ani. La Acasă TV, aveau nevoie de oameni și s-au gândit ei să facă o emisiune pentru femei. Au adus-o pe Mihaela Tatu și aveau nevoie de un producător general… au luat-o pe Marilena. După care s-au gândit să facă producător executiv o femeie tânără, cu vibe de om tânăr.

Până la urmă, emisiunile pentru femei nu sunt doar pentru femei de 40 de ani. Ei, și atunci m-au pus pe mine producător executiv la ”De 3 x femeie”. Nici nu terminasem bine facultatea… Totdeauna, cumva, oamenii au văzut în mine chestia asta. Nu a fost o chestie pe care, neapărat, să mi-o doresc.

Fiind, la Abracadabra, cea mai mare dintre copii, eu îi organizam: care intra primul la duș, care cum se îmbrăca, cum mergeam la masă, cum ieșeam de la masă, cum ne făceam bagajele, cumva, eram tot timpul bună pe organizare. Am urât tot timpul statutul ăsta de ”soră mai mare” pentru că responsabilitățile erau pe mine. Dacă se întâmpla ceva, eu eram de vină. Dar tot timpul cineva mă vedea în rolul acesta. Și așa s-a întâmplat și cu ”De 3 X femeie”. La 21 ani, cred că am fost primul producător executiv din România atât de tânăr. Emisiunea a fost un mare succes, aproape a fost un fenomen” , a rememorat Andreea primii săi pași în lumea televiziunii.

Chiar dacă acum este producătorul unora dintre cele mai importante emisiunii ale postului din Pache Protopopescu, Andreea Caranda mărturisește că lumea încă o mai recunoaște datorită apariției din Abracadabra.

Mă recunoaște lumea pe stradă și acum. Lumea îmi spune: ”Te știu de la Abracadabra”. Sunt unii care îmi spun: ”Te știu de undeva, dar nu știu exact de unde, tu ești tipa aia de la televizor”. Dar sunt oameni care îmi spun concret: tu ești Andreea de la Abracadabra. Mi se pare fabulos. Pe Facebook, primesc și acum cereri în căsătorie sau sunt oameni care îmi spun că mă urmăresc de ani de zile. La un moment dat, devenise o povară. Acum o iau ca pe un lucru frumos” , mărturisește Andreea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×