Cine este Lambada, soția lui Tzanca Uraganul. Manelistul, acuzat că a înșelat-o

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
28/01/2020, 15:18
Cine este Lambada, soția lui Tzanca Uraganul. Manelistul, acuzat că a înșelat-o
Cine este Lambada, soția lui Tzancă Uraganul

Lambada, soția lui Tzancă Uraganu, trece prin clipe de coșmar după ce pe internet a apărut un videoclip în care soțul ei se iubește cu o brunetă sexy. Aceasta nu a făcut până acum nicio declarație.

Cine este Lambada, soția lui Tzancă Uraganul

Tzanca Uraganul, cel mai în vogă cântăreț de muzică lăutărească are probleme conjugale după ce manelistul a fost filmat în timp ce se iubește cu o bombă sexy.

Ultima aventură a manelistului cu siguranță a afectat-o pe Lambada, soția cântărețului, chiar dacă aceasta nu recunoaște public.

Lambada și Tzancă au împreună o fetiță

Lambada este împreună cu Tzancă Uraganul de mai mulți ani, însă nu sunt căsătoriți cu acte. De asemenea, Lambada i-a dăruit lui Tzancă o fetiță, în urmă cu un an și jumătate. Cei  doi locuiesc împreună în vila manelistului din Ploiești.

Lambada nu a reacționat public, deocamdată, la videoclipul care circulă pe internet și despre care toată lumea vorbește, însă fără îndoială că suferă la fel ca orice femeie care își iubește soțul.

Tzanca va trebui să facă ceva pentru a-i recâștiga încrederea femeii înșelate, care este conștientă de ce are la ușă, respectiv știe că manelistul este asaltat de tinere domnișoare.

Marinică Nămol și-a înșelat și el soția

Tzancă și Lambada probabil că vor trece peste acest urât episod din viața lor, nefiind primul cuplu care se confruntă cu așa ceva. Un alt exemplu de infidelitate din lumea meneliștilor este cel al lui Nămol. Acesta și-a înșelat soția cu o mireasă furată la nuntă.

După apariția imaginilor pe internet, Marinică Nămol i-a cerut iertare soției și i-a oferit acesteia cadouri și vacanțe care au făcut-o pe aceasta să uite episodul de infidelitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×