Cine este Gabriela Prisacariu, noua iubită a lui Dani Oțil. A fugit cu ea din țară

Victor Anghel   
în Stiri mondene
30/12/2018, 08:51
Cine este Gabriela Prisacariu, noua iubită a lui Dani Oțil. A fugit cu ea din țară GALERIE FOTO
Cine este Gabriela Prisacariu, noua iubită a lui Dani Oțil. A fugit cu ea din țară

E oficial! Dani Oțil nu mai este un bărbat singur! De ceva timp prezentatorul matinalului de la Antena 1, „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”, se iubește cu Gabriela Prisacariu, o tânără superbă cu trup de zeiță care este model. Mai mult, cei doi și-au luat bilete spre o destinație exotică, unde își vor petrece Revelionul. Atât el, cât și iubita lui au făcut publice primele imagini după ce au ajuns pe plaiurile însorite și de o frumusețe răpitoare.

„Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, a declarat Gabriela Prisacariu în urmă cu ceva timp.

Cine este Gabriela Prisacariu, noua iubită a lui Dani Oțil

În vârstă de 38 de ani, Dani Oțil se iubește în prezent cu modelul Gabriela Prisacariu, care are 26 de ani. Relația amoroasă a celor doi a fost confirmată de prieteni din anturajul acestora, relatează cancan.ro. Îndrăgostiții au profitat de vacanța lungă de iarnă ca să își trăiască povestea de dragoste departe de România, așa că au decis să plece în Chile, de unde au împărtășit deja câteva dintre impresiile lor. Desigur, deocamdată, nu au făcut nicio poză publică în care apar împreună.

Frumoasa șatenă este fostă concurentă de la show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu„. În plus, potrivit postărilor sale de pe rețelele de socializare, ea are o relația foarte apropiată cu celebrul designer român. Vă reamintim că frumosul manechin a stârnit multe controverse când a participat la îndrăgita emisiune. Și, deși s-a făcut remarcată chiar de la început datorită frumuseții sale, Gabriela Prisacariu și-a atras multe antipatii din cauza caracterului ei. Cu toate astea, ea a dat lovitura în lumea modellingului, după ce a câștigat competiția „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Gabriela Prisacariu s-a născut pe 22 noiembrie 1992. Ea a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Aceasta este una dintre postările făcute de Dani Oțil după ce a ajuns în vacanța din Chile

Dani Oțil s-a iubit în trecut cu Mihaela Rădulescu

Dani Oțil a avut o relație de șase ani cu Mihaela Rădulescu, iar după o distanță lungă de la despărțire, prezentatorul TV a făcut publice câteva mărturisiri picante despre povestea de dragoste dintre fosta jurată de la „Românii au talent” și Felix Baumgartner.

„Mie îmi place sexul dimineața. Erecția de dimineață e provocată din mai multe cauze anatomice. Eu și mental și sexual sunt foarte bine dimineața. Cred eu că unele femei sunt urâte dimineața. (…). Folosesc și Tinder. În vacanțe, nu aici. (…) Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. (…). Doi ani după relația cu Mihaela… Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, a povestit Dani Oțil într-un interviu mai vechi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×