Cine este Eliza G., câştigătoarea trofeului Cerbul de Aur 2019

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
25/08/2019, 09:43
Cine este Eliza G., câştigătoarea trofeului Cerbul de Aur 2019 GALERIE FOTO
Cine este Eliza G. câştigătoarea trofeului Cerbul de Aur 2019

FANATIK îți spune cine este Eliza G., câştigătoarea trofeului Cerbul de Aur 2019! Italianca a făcut furori pe scena Cerbului de Aur, ediția de anul acesta, cu o melodie românească!

Cine este Eliza G, câștigătoarea trofeului Cerbul de Aur 2019

Eliza G, pe numele real Elisa Gaiotto, este o cântăreață și compozitoare italiană cunoscută pe scena internațională pop, în special în America Latină și Europa, potrivit site-ului oficial al evenimentului. Începând cu 2009, anul lansării primului single, „Summer lie”, a devenit cunoscută în Spania, Elveția, Marea Britanie, Franța, Monte Carlo, Egipt și numeroasele sale apariții au avut un succes remarcabil în Italia, Grecia, Canada, Coreea de Sud, Brazilia și Chile.

Single-ul „Love is unbound” a fost cel de-al doilea mare succes al artistei și a fost urmat de piesa „The way”, mixată în studioul lui David Guetta din Paris, care a fost bestseller în Europa, cu peste 10.000 de exemplare în presale. Videoclipul oficial a atins peste 2 milioane de vizionări.

Cine este Eliza G. câştigătoarea trofeului Cerbul de Aur 2019
Cine este Eliza G. câştigătoarea trofeului Cerbul de Aur 2019

Cântăreața italiană, vedetă internațională

În 2018, Eliza G a revenit pe piață cu „Ninety”, un album cu zece piese, coveruri ale unor hituri interpretate de Spice Girls, Backstreet Boys, TLC, Destiny’s Child, Cardigans, No Doubt și alţi artişti, în aranjamente inedite pop electronic, bossa nova, samba, rock, reggae și note acustice. Le-a interpretat în avanpremieră în Spania, Italia, Egipt, Elveția și Marea Britanie și apoi a lansat oficial albumul, în aprilie 2019.

Eliza G a apărut recent, în aprilie, în concursul TV „The Voice Italy” și a ajuns până la semifinale, unde a cântat „Altro che favole”, primul său single în italiană, lansat de Universal Music. La Festivalul Cerbul de Aur 2019, Eliza G a concurat cu piesa românească „Creioane colorate” (Feli), cea care i-a adus marele premiu, dar și un cec de 25 de mii de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×