Cine este Cristina Ich, noul jurat de la „Bravo, ai stil”? Imagini inedite cu una dintre cele mai frumoase femei din România

Ana Chivu   
în Stiri mondene
05/01/2019, 13:04
Cine este Cristina Ich, noul jurat de la „Bravo, ai stil”? Imagini inedite cu una dintre cele mai frumoase femei din România GALERIE FOTO
Cine este Cristina Ich, noul jurat al celei mai râvnite emisiuni de modă din România?

Cristina Ich va fi în juriul de la iubita emisiune de modă „Bravo, ai stil”! Fanii acesteia abia îi așteaptă aparițiile uimitoare pe micul ecran, dar și comentariile pertinente, cu atât mai mult cu cât frumoasa Jolie de România face parte din domeniul acesta de multă vreme.

Tânăra este din Moldova și a venit în ateția presei cu ocazia filmulețelor amuzante în care a apărut alături de Matei Dima( Bromania), dar și prin intermediul rețelelor de socializare, unde a strâns numeroși urmăritori. Cristina Ich este foarte iubituă în mediul online, unde dă sfaturi în relații și nu numai adolescentelor. Aceasta sfătuiește femeile să fie independente, corecte și să se iubească așa cum sunt.

Cine este Cristina Ich, noul jural al emisiunii „Bravo, ai stil”?

Cristina Ich nu se declară chiar un online influencer, cu toate că ar putea fi unul în toată regula. Aceasta a afirmat  de nenumărate ori în diverse clipuri că împărtășește din experiența sa adolescentelor și femeilor.

Ea este noul jurat al emisiunii Bravo, ai stil!
Ea este noul jurat al emisiunii Bravo, ai stil!

Aceasta este cunoscută ca Angelina Jolie de România, datorită asemănării clare dintre cele două, deși mulți ar spune că românca noastră este mai frumosă. Cu toate că a precizat că nu are nicio operație estetică, medicul estetician Adina Alberts este de părere că a apelat puțin la diverse trucuri pentru a arăta așa. 

„Am văzut fete care îşi puna aici în buza de sus prea mult acid şi arată aşa, ciudat. Doamne. Urmăresc un estetician din Los Angeles şi îşi scoate cearcăne, îţi face pomeţii, te schimbă total, doamne ce schimbare”, a spus aceasta vizibil deranjată de exagerările tinerelor din ziua de astăzi.

Kanal D a anunțat prezența Cristinei Ich în juriul „Bravo, ai stil”!

Cristina Ich urmează să ocupe locul de jurat în locul lui Pepe! Frumoasa n-ar trebui să fie emoționată pentru că nu este la prima apariție în cadrul acestei emisiuni și nici nu este străină modei. ”Sezonul cinci al celui mai în vogă show de fashion din România, „Bravo, ai stil!”, a început în forță, telespectatorii făcând deja cunoștinta cu cele 10 concurente, aflate în lupta pentru titlul de Cea mai stilată femeie din România. Așa cum au fost obișnuiți cei din fața micilor ecrane, în fiecare săptămână, un invitat special se va alătura celor trei jurați cu greutate, Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, gata să valideze și să comenteze ținutele concurentelor.

Cristina Ich, prezentă la o ediție din Bravo, ai still
Cristina Ich, prezentă la o ediție din Bravo, ai still

După Pepe, a venit rândul Christinei Ich să se alăture juraților „Bravo, ai stil! Săptămâna viitoare, în cadrul celor trei ediții, dar și în Gală, difuzate începând cu ora 22:30, la Kanal D, fanii emisiunii „Bravo, ai stil!” o vor putea urmări la masa juriului pe Cristina Ich, una dintre cele mai sexy fotomodele și vlogger de succes. O prezență foarte activă în mediul online, Christina Ich se declară o fană înrăită a acestui show și este hotărâtă să le comenteze tinutele aspirantelor titlului de Cea mai stilată femeie din România. Mai mult, aceasta nu este străina de formatul show-ului „Bravo, ai stil!”: Christina s-a mai aflat la masa juriului, într-una dintre Galele sezonului trei”, a trasnmis comunicatul Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×