Cine este câștigătoarea Miss Universe 2018! Catriona Gray, Filipine, este cea mai frumoasă femeie din lume

Victor Anghel   
în Stiri mondene
17/12/2018, 10:23
Cine este câștigătoarea Miss Universe 2018! Catriona Gray, Filipine, este cea mai frumoasă femeie din lume GALERIE FOTO
Catriona Gray este câștigătoarea titlului de Miss Universe 2018

Catriona Gray, o tânără care a reprezentat statul Filipine, a fost desemnată Miss Universe 2018! Cea mai frumoasă femeie din lume are 24 de ani și a învins alte 93 de concurente care au venit la celebra competiție de pe întreg mapamondul. Miss Universe 2017, Demi-Leigh Nel-Peters, a renunțat la coroana sa și i-a dăruit-o frumoasei brunete, care a fost aleasă Miss Universe 2018.

Finala de la Miss Universe 2018 a avut loc noaptea trecută în Bangkok, Thailanda. În timpul concursului, Catriona Gray a fost nevoită să răspundă la o întrebare privind legalizarea marijuanei. Înainte de ceremonia fastuoasă de la Miss Universe 2018, ea a participat la un eveniment, unde a vorbit despre conștientizarea prezenței virusului HIV/SIDA și educație, în special pentru tinerii săraci, potrivit rappler.com. “Mi-aş dori cu siguranţă să extind platforma pe care o am pentru educaţie”, a declarat Catriona Gray.

Catriona Gray, din Filipine, este câștigătoarea Miss Universe 2018, cea mai frumoasă femeie din lume

Catriona Gray s-a născut pe 6 ianuarie 1994 în Cairns, Australia. Ea este prezentatoare de televiziune, cântăreaţă, model şi iniţiatoarea unui proiect caritabil în Manila. În cadrul conferinței de presă, Miss Universe 2018 a mărturisit că vrea să viziteze Europa, pentru că niciodată nu a mers pe bătrânul continent. Veteta a mai spus că a învăţat să fie recunoscătoare şi “să caute frumuseţea din viaţă” în timp ce preda pentru copiii săraci din mahalalele din Manila când a fost întrebată de prezentatorul Steve Harvey care a fost cea mai importantă lecţie primită până acum.

Deţinătoarea titlurilor de Miss Univers Filipine 2018 şi Miss World Filipine 2016, a mai dezvăluit că este pasionată de lucrul cu organizaţiile pentru combaterea a virusului HIV, cel care duce la SIDA, pentru că a pierdut o prietenă din cauza unei complicaţii provocate de SIDA în urmă cu câţiva ani.

Cine a completat podiumul de la Miss Universe 2018

Tamaryn Green, Miss Africa de Sud, s-a clasat pe locul al doilea, iar Sthefany Gutierrez,  Miss Venezuela, pe locul trei. Miss Laos, On-anong Homsombath, a câştigat premiul pentru cel mai bun costum naţional, pentru interpretarea Kinnaree – o creatură mitică pe jumătate pasăre, pe jumătate femeie. Miss Universe 2018 a ajuns anul acesta la cea de-a 67-a ediție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×