Detalii şocante despre bărbatul care a ucis-o pe actriţa din Las Fierbinţi

Daniel Vlad   
în Femei frumoase
20/02/2018, 16:46
Detalii şocante despre bărbatul care a ucis-o pe actriţa din Las Fierbinţi GALERIE FOTO

Cei care au aflat povestea dureroasă a frumoasei actriţe sunt împietriţi de durere. Bebeluşul a rămas acum orfan, după ce şi tatăl şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul 7 al clădirii în care locuiau toţi trei.

Printre cei care o cunoşteau pe Anastasia Cecati se numără şi Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor. Deşi aceasta din urmă nu a cunoscut-o pe tânără, a scris un mesaj pe Facebook prin care spune că a aprins lumânări şi s-a rugat pentru ea. Ramona, la rândul ei într-o postare de Facebook, a anunţat că se va întoarce în România.

Anastasia Cecati era model, cântăreaţă şi actriţă, ea devenind cunoscută după ce a avut un rol episodic în serialul românesc ”Las Fierbinţi”. Tânăra avea doar 31 de ani şi tocmai născuse o fetiţă. Apropiaţii susţin că şi-ar fi dorit să se întoarcă în Dubai, acolo unde locuise o bună perioadă.

Cine este criminalul

Primele informaţii din anchetă arată faptul că cel care a ucis-o pe Anastasia este nimeni altul decât tatăl fetiţei de numai 3 săptămâni, cu care Anastasia era căsătorită, dar care locuia cu fosta lui familie. Bărbatul a venit în vizită să îşi vadă copilul, însă el şi Anastasia s-au certat foarte violent şi nu a durat mult până când totul s-a transformat într-o tragedie.Când au venit poliţiştii, tânăra zăcea într-o baltă de sânge, iar bebeluşul era în camera alăturată.

Înainte de a se arunca de la etaj, bărbatul, care este un medic stomatolog cunoscut în Republica Moldova, l-a sunat pe naşul său pe care l-a rugat să aibă grijă de micuţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×