Cine era bloggeriţa Inna, care a murit în accident de maşină! Era din Republica Moldova şi avea o mulţime de fani pe Instagram

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/10/2019, 21:16
Cine era bloggeriţa Inna, care a murit în accident de maşină! Era din Republica Moldova şi avea o mulţime de fani pe Instagram GALERIE FOTO
Cine este bloggeriţa Inna. Sursa foto: publika.md

Cine este bloggeriţa Inna, care a murit în accident de maşină! O veste tragică a îndoliat întreaga comunitate din proiectul “Zâmbărele”. Îndrăgita bloggeriță Inna Cofeina a murit la vârsta de 27 de ani, după ce a fost victima unui accident auto tragic, în care au mai murit alți doi tineri.

Cine era bloggeriţa Inna care a murit într-un tragic accident de mașină

Inna Cofeina, pe numele său real Inna Cujba, era o tânără plină de viață, îndrăgită de zeci de mii de internauți, pe care îi încânta cu scenetele ei. Moartea frumoasei bloggerițe a provocat multă suferință în sufletele rudelor, apropiaților, dar și fanilor ei.

Ultima postare de pe Instagram a Innei Coffeina este o înregistrare scurtă realizată în mașina personală, un model de lux de la Mercedes. Din păcate, tânăra călătorea cu cumnatul său într-o mașină mai veche, un Peugeot, în momentul accidentului. Acesta se pare că a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Din sens invers se deplasa un tânăr de 19 ani, împreună cu tatăl său, într-un autoturism Opel Astra.

Cine este bloggeriţa Inna
Cine este bloggeriţa Inna. Sursa foto: jurnal.md

Trei oameni au murit în accidentul auto

Impactul a fost unul devastator. Cumnatul Innei a murit pe loc, la fel ca și tânăra bloggeriță, iar șoferul din cealaltă mașină și-a pierdut și el viața. Singurul supraviețuitor este tatăl șoferului de 19 ani din mașina cealaltă, care a fost dus de urgență la spital cu răni foarte grave.

Pe pagina oficială de Facebook a Innei Cujba au apărut mai multe mesaje de adio. “Chipurile voastre blânde au rămas în imaginea mea. V-ați retras în lumea celor drepți… Dumenezeu să vă vegheze somnul de veci!!”, “Doamne ferește. Condoleanțe și putere familiei. Dumnezeu să-i odihneasca în pace”, “Inuța, Domnul să te ierte. Câtă durere ai lăsat, draga noastră”, “Dumnezeu să o ierte, putere părinților”, “Tu ai fost ca o soră cu copii mei. Putere lui Liuda și Andrei, părinții tăi și prietenii noștri” sunt cinci dintre postările sfâșietoare făcute publice de cei care au cunoscut-o și au iubit-o enorm pe actrița din proiectul “Zâmbărele”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×