Cine e în realitate ANTONINA, moldoveanca superbă care l-a uimit pe Florin Călinescu. Ce „job” are şi ce face, de fapt, pentru bani

Ionuţ Cataramă   
în Monden
28/04/2017, 10:33
Cine e în realitate ANTONINA, moldoveanca superbă care l-a uimit pe Florin Călinescu. Ce „job” are şi ce face, de fapt, pentru bani GALERIE FOTO

Antonina este, fără doar şi poate, senzaţia sezonului cu numărul şapte al show-ului „Românii au Talent”. Superba basarabeancă lipsită de inhibiţii a uimit prin numărul ei, făcându-l pe Florin Călinescu să viseze frumos.

Cine este, de fapt, frumoasa moldoveancă?! Ei bine, numele ei corect nu este Goloseev – aşa cum a fost numită în timpul emisiunii -, ci Goloseeva. Blondina are 20 de ani, fiind născută pe data de 22 noiembrie 1996 şi absolvit Liceul Teoretic „Vasile Lupu” din localitatea Susleni din Republica Moldova. Cariera în lumea dansului a început-o pe când era în clasa întâi, iar mama sa a dus-o la dansuri pentru a-i corecta postura. De atunci, viaţa ei a căpătat un alt sens. 6 ani a făcut dansuri sportive la Codreanca, iar după o pauză de 3 ani şi un an de căutare s-a regăsit în stilul de strip plastică.

De la 17 ani a început să fie ea însăşi trainer de strip-plastică, un vis pe care îl avea din copilărie. „Mereu am avut traineri frumoşi, îmi plăcea că arătau foarte bine, ca nişte zâne, şi emanau forţă. Acest contrast dintre feminitate şi putere mă fascina şi doream şi eu să fiu ca ele”, mărturiseşte Antonina. În calitate de dansatoare de strip plastică a devenit cunoscută la nivel internaţional. Este dublă campioană a Ucrainei la acest tip de dans.

Pe lângă „job”-ul de antrenoare la Fitness Factory din Chişinău, Antonina Goloseeva este consultant la Mary Kay, o faimoasă companie ce produce cosmetice de înaltă calitate pentru ingrijirea tenului, corpului şi cosmetica decorativă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×