Cine are șanse să câștige Exatlon! Ce spune astrologul!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
22/05/2018, 16:52
Cine are șanse să câștige Exatlon! Ce spune astrologul!
Cine castiga Exatlon

Finala Exatlon se apropie cu pași rapizi, iar fanii se întreabă cine va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 100 de mii de euro? Astrologul Mariana Cojocaru a mărturisit, potrivit kfetele.ro, cum va fi aceasta saptamana pentru fiecare dintre cei patru concurenți de la Exatlon care luptă pentru marele premiu.

Ștefan de la Războinici – Capricorn

Conform previziunilor Marianei Cojocaru, concurentul nu va avea o săptămână bună. Plăteşte bani grei pentru sănătate în săptămâna aceasta, cu aspecte astrale complet nefavorabile, malefice, complet dăunătoare. Trebuie să înţeleagă cauzele bolilor lor, blocajelor karmice. Aşa se explică de ce oamenii fac accidente la locul de muncă-Luna Neagră.

Cine are șanse să câștige finala Exatlon!

Ionuț de la Războinici – RAC

Se pare că săptămâna aceasta va avea parte de un nou început. Soarele şi Venus îşi dau mâna şi asigură o comunicare bună la locul de muncă, de sunteţi diplomaţi, cooperanţi, dispuşi să lucraţi bine în echipă. Ceea ce aţi început săptămâna trecută începe să prindă contur. De ce? Pentru că vă spuneam săptămâna trecută de Luna Nouă şi de un nou început(proiect).

Vladimir de la Faimoși – Pești

Săptămâna aceasta va avea noroc divin, dar riscă să fie implicat în conflicte. Peştii- Săptămâna aceasta, cu Soarele proaspăt intrat în Gemeni la Zi Sfântă, se vor ocupa de carieră, nu numai de credinţă. Venus le suţine cariera, deopotrivă…cu Norocul Divin. Posibile afecţiuni, certuri şi dispute la locul de muncă, de vreme ce Marte va deveni activ în Vărsător. Disputele pot degenera în conflicte şi unii pot pierde locul de muncă. Risc mare de accidente la locul de muncă.

Alex de la Războinici – Gemeni

Ar putea avea noroc în această săptămâna, conform previziunilor Marianei Cojocaru. Cu Soarele în zodia voastră e bine să fiţi atenţi la pierderi( Saturn Rx, Pluton Rx, Lilith- malefici), la bunurile obţinute/câştigate fără muncă cinstită. Venus este în Constelaţia voastră şi susţine mai mult doamnele decât domnii. Venus este patroana iubirii, justiţiei, darurilor mărunte oferite din suflet. Prezenţa Norocului Divin în Zodia Voastră ocroteşte pe cei care cred în Horoscopul Meu şi nu pe cei care nu cred (indiferent de zodie). Sunteţi vedetele perioadei analizate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×