Cinci semne că relaţia voastră este la final. Fii atentă şi vezi dacă o mai poţi salva!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/04/2016, 17:53
Cinci semne că relaţia voastră este la final. Fii atentă şi vezi dacă o mai poţi salva!

Simţi că lucrurile nu mai merg cum mergeau înainte în relaţia voastră. Parcă s-au înrăutăţit şi nu mai ştii ce să faci, dacă să mergi înainte sau să renunţi de tot la ea. Ai renunţa, dar parcă ţi-e frică să înfrunţi viitorul singură şi vrei pe cineva alături.

Pe de altă parte, nu eşti convinsă dacă lucrurile stau chiar aşa de rău sau exagerezi tu puţin. Până iei o decizie, mai bine citeşti materialul de mai jos şi vezi dacă relaţia voastră este pe butuci sau nu. Iată care sunt semnele.

Dacă recunoşti mai mult de jumătate din semnele de mai jos, înseamnă că probabil este momentul ca fiecare dintre voi să o ia pe drumuri separate. Până la urmă, de ce să fiţi singuri în doi?

Vă purtaţi ranchiună

Dacă aţi ajuns în stadiul în care vă purtaţi ranchiună unul altuia, este clar că lucrurile nu mai merg aşa cum mergeau înainte, iar voi nu prea vă mai înţelegeţi. Asta arată că nu prea vă mai pasă unul de celălalt şi aţi dezvoltat un fel de competiţie, care este cât se poate de distructivă pentru amândoi. Dacă lucrurile stau aşa, există două soluţii: fie încercaţi să rezolvaţi problema, fie alegeţi să vă despărţiti.

Minţiţi constant

Amândoi v-aţi perfecţionat în ultima perioadă în arta minţitului. Minţiti din orice, de la faptul că v-au ţinut mai mult la birou (când de fapt aţi ieşit cu prietenii şi v-aţi întins la vorbă), până la faptul că mica întâlnire cu fostul sau fosta nu reprezintă aproape nimic. De fapt, nu prea mai vreţi să vă aveţi prin preajmă şi inventaţi motive fie să vă certaţi, fie să vă răzbunaţi pe celălalt. A minţi constant nu este decât un alt semnal că relaţia nu mai merge. Ce urmează să faceţi?

Râdeţi unul de altul

A face acest lucru nu este decât un semn că sunteţi aproape de final. Mai ales când răsul este ironic şi sarcastic, iar replicile pe măsură. Ne pare rău, dar acesta este sfârşitul lui ”noi”.

Lipsa de încredere

Încrederea este foarte importantă într-o relaţie. Totul gravitează în jurul ei. Dacă nu ai încredere în partenerul tău, viaţa ta poate deveni foarte stresantă. Până la urmă, partenerul ar trebui să fie cel cu care ar trebui să împarţi totul. Şi dacă nu ai încredere, nu vei fi capabil să împarţi momentele importante din viaţă cu el.

Nici unul dintre voi nu cedează

Vă certaţi din orice şi aveţi polemici din price. Parcă nici nu mai aveţi lucruri în comun, atât sunteţi de diferiţi. Iar când vine vorba de argumentare, nici unul dintre voi nu se lasă mai prejos. A început lupta orgoliilor, iar subconştient, vreţi cu orice preţi să vă despărţiţi, altfel cu siguranţă aţi fi găsit o cale de mijloc.

Sursa: Elli.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×