Cinci saci plini cu milioane de cartele telefonice active, găsiţi pe o stradă din Bucureşti!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
20/11/2017, 13:20
Cinci saci plini cu milioane de cartele telefonice active, găsiţi pe o stradă din Bucureşti!

Un bucureştean a făcut o descoperire şocantă pe o stradă din Capitală! Bărbatul a găsit nu mai puţin de cinci saci plini cu cartele telefonice active. Sacii au fost abandonaţi de doi bărbaţi şi conţin milioane de cartele!

Procurorii anticorupţie au avut parte de un incident neobişnuit. Un bărbat a venit să declare că, duminică, în zona Mihail Kogâlniceanu, a găsit 5 saci plini cu cartele telefonice. Potrivit România TV, omul spune că un singur sac cântăreşte în jur de 50 de kilograme. Lângă saci erau nişte bărbaţi care s-au făcut nevăzuţi când au fost luaţi la întrebări.

Cinci saci cu cartele telefonice funcţionale găsite pe stradă! Bărbatul a fost trimis de la DNA, la poliţie

„Am făcut mişto de ei, i-am întrebat ce au acolo aveţi bani? Aţi furat? Au fugit. Mi s-a părut ciudat, au rămas sacii pe loc. Sunt plini cu cartele telefonice, milioane, nu una, nu trei… milioane. Eu am estimat 5 – 7 milioane certele telefonice. Dacă le găseau la mine spuneau că le-am folosit”, a povestit Florin Ionescu.

Bărbatul a fost trimis către o secţie de poliţie. „Erau doi indivizi, au fugit. Doar pe unul am putut să-l văd bine, celălalt avea glugă. Acum mă duc la poliţie. Iniţial, am fost la DNA de unde am fost gonit şi trimis la poliţie. Unele cartele sunt funcţionale”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×