Cinci români, sclavi la o fermă din Italia! Salariul ajungea la un euro pe lună, iar bonus primeau bătaie!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
19/12/2017, 12:00
Cinci români, sclavi la o fermă din Italia! Salariul ajungea la un euro pe lună, iar bonus primeau bătaie!

Încă un caz de sclavie zguduie Italia! Victime sunt cinci bărbaţi din România! Aceştia au fost sclavii unei familii de italieni care îi obligau să muncească 15 ore pe zi, şapte zile din şapte, pentru un euro pe lună! Românii erau bătuţi şi jigniţi în fiecare zi! Mai mult, erau obligaţi să locuiască într-o baracă improvizată de câţiva metri pătraţi!

Doi fraţi italieni, proprietari ai uneia dintre fermele de animale aflate la graniţa dintre Calatino şi provincia Siracusa, au fost arestaţi pentru condiţiile de muncă inumane la care au fost supuşi cei cinci români.

Cinci romani, sclavi la o fermă din Italia! Câştigau un euro pe lună!

Aceştia lucrau la negru, fără contract de muncă, fără drept de asistenţă medicală, timp de peste 15 ore pe zi, începând cu ora 4 dimineaţa, 7 zile din 7, fiind plătiţi cu doar 1 euro pe lună.

Şi asta nu este tot. Potrivit presesi din Italia, românii erau umiliţi, bătuţi şi constrânşi să locuiască într-o cabană improvizată, de doar câţiva metri pătraţi. Foloseau o singură baie, aflată lângă locul unde se aflau animalele pe care le aveau în grijă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×