Cinci copii au ajuns de la bar, la spital! Micuţii au petrecut cu alcool la un restaurant din Câmpina!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
21/11/2017, 11:03
Cinci copii au ajuns de la bar, la spital! Micuţii au petrecut cu alcool la un restaurant din Câmpina!

Distracţie terminată la spital pentru cinci copii care au ieşit în oraş, duminică seara, la un restaurant din Câmpina. Deşi erau singuri, copiii cu vârste între 9 şi 14 ani au fost serviţi cu băuturi alcoolice. Toţi cei cinci au fost preluaţi de ambulanţă după ce li s-a făcut rău. 

„Am fost solicitaţi la un restaurant din Câmpina unde am găsit cinci copii care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Aveau ameţeli, logoree, incoerenţă în exprimare şi erau dezorientaţi. Au fost luaţi de la restaurant şi transportaţi la Spitalul Municipal Câmpina”, a declarat şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae.

Cinci copii beti luaţi cu ambulanţa de la restaurant! Doar trei au avut nevoie de îngrijiri medicale

Potrivit acestuia, minorii erau singuri. La rândul său, medicul Gabriela Popescu de la Unitatea de Primiri Urgenţe din Câmpina a declarat că doar trei copii au avut nevoie de tratament medical.

„Doi erau bine, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Alţi trei însă au avut uşoare simptome digestive date de consumul de alcool. Le-am făcut tratament cu perfuzii”, a precizat Popescu, potrivit Mediafax. Aceasta a adăugat că minorii au plecat din spital, însoţiţi de părinţi, după aproximativ patru ore.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×