Cifre uriaşe! Vezi la ce avere a ajuns Elena Udrea după divorţ

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
06/09/2013, 10:07
Cifre uriaşe! Vezi la ce avere a ajuns Elena Udrea după divorţ

Divortul de Dorin Cocos nu a saracit-o pe Elena Udrea, dimpotriva, blonda sta, acum, foarte bine la capitolul terenuri, masini si bijuterii si putin mai slab cand vine vorba despre lichiditati!

La divortul de Cocos, Elena Udrea a primit multe terenuri, dar si-a usurat conturile cu peste 1,27 miliarde de lei vechi si peste 11.000 de euro. Conform celor de la Antitepari.ro, politiciana are in proprietate numai terenuri intravilane, toate in Bucuresti, cu exceptia unuia singur, situat in judetul Ilfov!

Terenurile blondei care pot fi simplu de identificat la trecerea de la statutul de casatorita la cel de divortata si cu partajul facut sunt cel din Ilfov, in suprafata de 239 mp, care a trecut integral in proprietatea ei, dupa ce inainte il avea jumatate-jumatate cu Dorin Cocos, precum si un alt teren, de 697 mp, pe care il detine impreuna cu alte doua persoane si care nu poate suporta modificari de proprietari.

De asemenea, a trecut integral la Elena Undrea terenul in suprafata de 81,66 mp situat undeva prin Bucuresti, „Lotul 2”, care anterior fusese stapanit in parti egale de ea si de Dorin Cocos. Mai mult, Udrea este si proprietara absoluta a doua terenuri din Capitala, in jur de 5.000 de mp fiecare, chiar daca inainte le avea cu afaceristul!

Surpriza, inca doua suprafete de teren apar ca noutate in declaratia semnata de Elena Udrea la data de 14 iunie 2013, fara sa existe indicii evidente despre acestea in declaratia de avere din 19 decembrie 2012.

In ceea ce priveste imobilele, politiciana pastreaza garsoniera pe care a avut-o de “fata mare”, probabil pentru ca o detinea dinainte de casatorie, o casa pe care o are tot impreuna cu alte doua persoane, o cladire construita pe o suprafata de 169, 52 mp, plus o casa din judetul Ilfov, care fusese anterior a ambilor soti, in cote egale!

Elena Udrea pastreaza si toate masinile pe care le-a trecut in declaratia de la sfarsitul anului trecut, pe cand era maritata: un Fiat si un Mercedes.

De asemenea, valoarea declarata a bijuteriilor din aur si argint nu sufera nicio modificare in urma partajului: 50.000 euro si inainte, si dupa divort. In schimb, singurul punct la care sta mai slab sunt banii! Dupa divort, Udrea ramane “doar” cu 1.289.621,54 lei si 500.729,45 euro, mai putin cu 127.175,73 lei si 11.160,27 euro decat a specificat in declaratia de avere de la finele anului trecut!

Sursa: WowBiz

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×