Ciclonul Ava a făcut prăpăd în noua casă a lui Radu Mazăre! Sunt zeci de morţi!

Filon Stan  
înGalerie foto
09/01/2018, 14:35
Ciclonul Ava a făcut prăpăd în noua casă a lui Radu Mazăre! Sunt zeci de morţi!GALERIE FOTO

Cel puţin 29 de persoane au murit, iar altele au fost rănite în urma furtunilor produse în ultimele zile în Madagascar, au anunţat luni autorităţile, citate de site-ul agenţiei Reuters. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Ciclonul tropical Ava a afectat grav partea de est a Madagascarului în ultimele zile, degajând rafale de vânt cuprinse între 140 şi 190 de kilometri pe oră.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ciclonul Ava a făcut 29 de morţi în Madagascar! 13 mii de oameni au fost evacuaţi!

„Bilanţul provizoriu al Ciclonului Ava este de 29 de morţi”, a declarat Melisa Venance, purtătorul de cuvânt al Departamentului pentru Gestionarea Dezastrelor Naturale din Madagascar.

Numeroase alte persoane sunt rănite, iar două sunt date dispărute. Peste 13.000 de persoane au fost nevoite să îşi părăsească locuinţele din cauza intemperiilor.

Madagascar este noua casă a fostului primar Radu Mazăre! Fostul edil a cerut azil politic în Madagascar, pentru a scăpa de problemele din justiţie pe care le are în România. Fratele său, Alexandru Mazăre, a plecat şi el în Madagascar, dar a promis că se întoarce!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×