Christie Brinkley, supermodelul de 65 de ani care întoarce toate privirile. Mulți îi dau doar 20 – FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/09/2019, 18:19
Christie Brinkley, supermodelul de 65 de ani care întoarce toate privirile. Mulți îi dau doar 20 – FOTO GALERIE FOTO
Christie Brinkley va participa în emisiunea Dansez pentru tine, varianta americană. Sursa foto: Profimedia

Are 65 de ani, însă majoritatea oamenilor îi dau lejer 20. Christie Brinkley este unul dintre cele mai de succes modele din lume, iar o fotografie postată recent i-a încins pe internauți. Modelul a fost surprins în niște pantaloni scurți, lăsând la vedere un trup de invidiat chiar și pentru o adolescentă.

Christie Brinkley, supermodelul de 65 de ani care uimește Internetul

„Mă gândesc că multe femei, la 65 de ani, încep să se plângă că au dureri de șolduri, de genunchi. Și eu pățesc la fel. Dar nu voi lăsa asta să mă oprească. Am realizat că a face mișcare este ceea ce mă determină să continui să lucrez”, a declarat Brinkley pentru Hollywood Life, conform Daily Mail.

Brinkley este mamă a trei copii și cu siguranță aceștia sunt foarte mândri de ea. Fostul model internațional a pozat de mai multe ori în revista Sports Illustrated și a participat și într-o serie de show-uri televizate.

Christie Brinkley
Christie Brinkley are, greu de crezut, 65 de ani. Sursa foto: Daily Mail

Modelul va participa la Dansez pentru tine, ediția americană

Recent, Christie a anunțat că va participa în noua ediție americană a concursului „Dansez pentru tine”, difuzată de postul ABC. Tocmai datorită anunțului participării în „Dancing with the stars” a revenit în centrul atenției. Vedeta arată foarte tânără în special datorită operațiilor estetice destul de vizibile.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×