Chris Simion, fotografie copleșitoare alături de Alexandru Darie! „Astăzi, mâine și mai departe o să-l țin la fel de strâns în brațe”

Alex Năstase   
în Stiri mondene
18/09/2019, 20:39
Chris Simion, fotografie copleșitoare alături de Alexandru Darie! „Astăzi, mâine și mai departe o să-l țin la fel de strâns în brațe” GALERIE FOTO
Alexandru Darie și Chris Simion, ultimele fotografii împreună. Sursa foto - facebook

Regizoarea Chris Simion a postat pe o rețea de socializare o fotografie copleșitoare alături de Alexandru Darie! Instantaneul, considerat de apropiații celor doi, drept sfâșietor, îi prezintă unul în brațele celuilalt. Vă readucem aminte că în trecut, Chris Simion  a învins în lupta cu cancerul de sân. Din păcate, directorul teatrului Bulandra a pierdut lupta cu ciroza. În imagine se vede clar cum în ciuda bolii care-l măcina, regretatul regizor Alexandru Darie avea puterea să se vadă cu prietenii și să petreacă alături de ei.

Chris Simion, fotografie copleșitoare alături de Alexandru Darie!

„Acum o lună, de ziua lui, la Bulandra… parcă a fost ieri. Astăzi, mâine și mai departe o să-l țin la fel de strâns în brațe. Datorită lui am dat la regie! Lui îi mulțumesc după fiecare spectacol și-i dedic o parte din aplauze. A fost mereu mentorul meu. Și așa va rămâne! Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, Ducu”, a scris Chris Simion, la puține momente după ce a aflat vestea că prietenul ei nu mai este.

Grav bolnav, Alexandru Darie spera la un miracol și continua să lucreze. Pe lângă piesa „Coriolanus”, regretatul regizor își ajuta și colegii de la Teatru Bulandra. Alături de Chris Simion, lucra la piesa „Oscar și tanti Roz”, ca inginer de lumini. „Omul care mi-a deschis fereste în suflet și m-a făcut să iubesc teatrul. Eram în 1997, prima facultate, primul an, secția de teatrologie în UNATC.

Chris Simion, fotografie copleșitoare alături de Alexandru Darie! Chris Simion și Alexandru Darie
Chris Simion și Alexandru Darie lucrau împreună la piesa Oscar și Tanti Roz. Sursa foto – facebook

„Astăzi, mâine și mai departe o să-l țin la fel de strâns în brațe”

El monta la Teatru Bulandra, magicul „Poveste de iarnă”. N-am ratat nicio reprezentație. La fel am pățit și la „Iluzia comică” în toate reprezentațiile lor. Când am intat la regie, în 2000…i-am mulțumit, în gând. Uneori nici nu știam ce impact au unii oameni asupra noastră și invers. O parte din decizia de a face a doua facultate, regia de teatru, a fost influențată de admirația și dragostea mea pentru el.

În 2010 am șansa să montez la Teatru Bulandra, pe aceeași scenă, sub conducerea lui „Oscar și tanti Roz”. Nu i-am spus niciodată, simplu, direct, cât de mult îl apreciez și cât de îl iubesc, cât de profund m-au transformat spectacolele pe care le-a făcut și că o parte din ceea ce sunt astăzi i se datorează”, a fost mesajul regizoare de ziua lui Alexandru Darie.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×