Cristi Chivu s-a STABILIT în România! Fetele lui se cred în VACANŢĂ!

Mircea Dominte   
în Monden
15/06/2014, 10:06
Cristi Chivu s-a STABILIT în România! Fetele lui se cred în VACANŢĂ!

Adelina şi Cristi Chivu s-au stabilit în România, după ce fotbalistul a decis să se retragă din activitate.

Cristi Chivu s-a întors în România alături de familie. Cei doi soţi şi-au luat copiii şi au venit să locuiască în ţara natală, după ce fotbalistul s-a retras din activitate. Dacă pentru cei doi părinţi lucrurile sunt clare, nu e la fel şi în cazul fetiţelor: ele cred că sunt în vacanţă în România şi aşteaptă să se întoarcă acasă, la Milano, potrivit România TV.

Adelina şi Cristi Chivu încearcă din răsputeri să se adapteze la viaţa de România. Cele mai importante pentru ei sunt, însă, fetiţele, despre care vorbesc cu emoţie. „Cele mici fac foarte bine, suntem ocupaţi săptămânile astea cu serbările. Da, sunt la grădiniţă, şi-au făcut prieteni, ele sunt fericite”, a spus Cristi Chivu.

Cu toate acestea, pentru fetiţele familiei Chivu, acasă este, de fapt, în Italia. „Cele mici încă cred că suntem în vacanţă şi că o să ne întoarcem din vacanţă, ele cred că Milano e casa lor. Aici se distrează foarte tare. O să înţeleagă la un moment dat că aici suntem acasă”, a declarat Adelina Chivu.

Adelina Chivu are şi o mare dorinţă, îşi doreşte ca soţul ei „să-şi găsească drumul şi să fim la fel de fericiţi ca până acum”. În ceea ce priveşte planurile de vacanţă, Adelina şi Cristi Chivu au declarat că vor petrece câteva zile la mare, împreuna cu cele mici.

Sursa: romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×