Chirurgul estetician „Dr Bumbum” a dispărut după ce a fost acuzat de malpraxis

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
19/07/2018, 20:19
Chirurgul estetician „Dr Bumbum” a dispărut după ce a fost acuzat de malpraxis GALERIE FOTO

Chirurgul estetician „Dr Bumbum” a dispărut după ce a fost acuzat de malpraxis. Celebrul chirurg estetician brazilian a dispărut după ce pacienta sa a murit, ca urmare a intervenției de mărărie a feselor.

Doctor Denis Furtado, cunoscut sub numele „Dr. BumBum”, și-a operat ultima pacientă în apartamentul său din Rio de Janeiro.

Dr. BumBum este chirurgul estetician al vedetelor

Medicul este extrem de popular în Brazilia, apărând de nenumărate ori la TV. Acesta declara, în cadrul unui interviu, că a făcut peste 8.000 de operații de mărire a fesierilor.

Denis a dispărut imediat după ce femeia pe care a operat-o a murit.

Pacienta sa, Lilian Calixto, a murit la scurt timp după administrarea substanței. În timpul procedurii, Lilian i-a spus că ceva e în neregulă.

Cum s-a petrecut totul

Nu se simtea bine si au oprit injectiile. Speriat, Denis „Dr Bumbum” Furtado a dus-o de urgenta la spital. Medicii au încercat să o stabilizeze, dar starea pacientei s-a înrăutățit repede. După câteva ore de chin, femeia a murit.

Conform presei internaționale, medicul i-ar fi injectat sticlă acrilică în fese. De frică, „Dr Bumbum” a fugit din oraș și și-a șters conturile de socializare. În prezent, medicul estetician este cautat de poliție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×