Chiricheş, NUNTĂ ca-n filme, de SUTE de mii de euro! Îşi duce toţi invitaţii la Florenţa cu un AVION privat! Cine e NAŞ

Răzvan Scarlat   
în Monden
28/01/2014, 10:56
Chiricheş, NUNTĂ ca-n filme, de SUTE de mii de euro! Îşi duce toţi invitaţii la Florenţa cu un AVION privat! Cine e NAŞ GALERIE FOTO

Vlad Chiricheş este gata să facă un nou pas important în viaţa sa. După transferul la Tottenham, internaţionalul român îşi va pune, în această vară, pirostriile. Aleasa inimii fundaşului este Sabrina Macsim, alături de care are o relaţie de mai mulţi ani. Conform wowbiz.ro, nunta va avea loc la Florenţa, locaţie care a fost aleasă de Sabrina, care a visat dintotdeauna să se mărite într-un oraş romantic. Chiricheş a stabilit şi cine îi va fi naş de cununie. Alesul său este fostul coleg de la Pandurii şi Steaua, Mihai Pintilii.

steaua-pintilii-a-aflat-verdictul-medicilor-cat-va-lipsi-de-pe-teren-112926-1

A închiriat un charter pentru rude

Chiar dacă nunta va avea loc în Italia, Chiricheş nu şi-a uitat rudele şi prietenii. La adăpostul unui salariu de 1.5 milioane de euro pe sezon, fundaşul a închiriat un charter care să îi aducă invitaţii direct la Firenze. Mai mult, în avionul în care se vor îmbarca rudele şi prietenii viitorilor însurăţei vor fi prezenţi şi lăutarii, cărora Chiricheş s-a angajat să le suporte transportul pînă în Italia.

Sabrina studiază la o Universitate din Anglia

Vlad şi Sabrina s-au logodit în primăvara anului trecut, după o relaţie ce durează de mai mulţi ani. Fata este studentă la o universitate din Londra şi a insistat ca iubitul ei să forţeze un transfer în Anglia, pentru a-i fi mai aproape.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×