Chef Joseph Hadad, reacţie după ce a ajuns de urgenţă la spital. „Diagnosticul publicat nu este real. Am avut o cădere de tensiune”

în Stiri mondene
12/02/2020, 16:14
Chef Joseph Hadad, reacţie după ce a ajuns de urgenţă la spital. „Diagnosticul publicat nu este real. Am avut o cădere de tensiune”
Chef Joseph Hadad a ajuns de urgenţă la spital. Sursa foto: antena3.ro

Chef Joseph Hadad a ajuns de urgenţă la spital. Acesta a ţinut să îşi liniştească apropiaţii şi fanii şi a anunţat că nu a fost nimic grav. Celebrul bucătar a suferit o cădere de tensiune din cauza suprasolicitării şi nu a suferit un infarct aşa cum s-a vehiculat.

Joseph Hadad, de urgenţă la spital

Celebrul Chef Joseph Hadad s-a confruntat de curând cu probleme de sănătate. Acesta a ajuns de urgenţă la spital după ce i s-a făcut rău. Într-o primă reacţie pe Facebook, acesta a spus că a avut o cădere de tensiune, mai ales după ce s-a vehiculat că a suferit un infarct.

Celebrul bucătar a ţinut să mulţumească celor care i-au transmis mesajele de îngrijorare. De asemenea, acesta îi sfătuieşte pe toţi aceia care se simt rău să meargă de urgenţă la spital, mai ales că bărbatul a trăit o dramă în familie din cauza unei boli ascunse.

Celebrul bucătar a trăit o avevărată dramă. Acesta şi-a pierdut soţia

Dragii mei, mulțumesc tuturor pentru mesajele de îngrijorare și mulțumesc celor din presă care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real.

Acum mă simt mai bine, totul este sub control. Dimineață am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit bine și, ca un om precaut, am preferat să nu aștept fără să iau măsuri.

Se pare că am avut o cădere de tensiune ca urmare a suprasolicitării. Vă doresc tuturor sănătate și, la cel mai mic semn dat de corp, mergeți la medic„, a scris Joseph Hadad pe pagina sa de Facebook.

Chef Joseph Hadad este israelian, s-a născut la Haifa. Acesta a îmbrăţişat cariera de bucătar la sfatul tatălui său, bucătarul primului ministru israelian. Chiar dacă este cu mereu cu zâmbetul pe buze chef Joseph Hada a trăit o dramă în familie.

Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu.

Am avut şi în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viaţa mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor„, a mărturisit Chef Hadad.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×