Charlie Sheen CONFIRMĂ: ARE HIV! Actorul se lăuda că a făcut sex cu peste 5000 de femei

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/11/2015, 00:00
Charlie Sheen CONFIRMĂ: ARE HIV! Actorul se lăuda că a făcut sex cu peste 5000 de femei GALERIE FOTO

Viaţa sexuală a lui Charlie Sheen a fost multă vreme un subiect în presa de scandal de peste Ocean. Săptămâna trecută, o publicaţie a scris că actorul ar fi infestat cu HIV, iar Charlie Sheen a confirmat acest lucru.

În urmă cu câteva zile, un tabloid de peste Ocean a publicat informaţia potrivit căreia actorul ar fi investat cu virusul HIV de ani de zile. Totodată, The National Enquirer a pornit propria anchetă pentru a afla dacă este adevărat şi dacă unul dintre cel mai bine plătit actor de la Hollywood a răspândit boala şi altor partenere de dormitor.

„Trebuie să admit că sunt infectat cu HIV pozitiv”, a spus Sheen în interviul acordat lui Matt Lauer de la postul de televiziune NBC.

Sursă: www.libertatea.ro

…………………………………………………………………………………………………………..

Dupa ce National Enquirer a scris ca Charlie Sheen ar avea HIV, actorul a decis sa acorde un interviu lui Matt Lauer, la Today.

Charlie Sheen urmeaza sa acorde un interviu postului de televiziune NBC News, la emisiunea Today, moderata de Matt Lauer. Actorul ar urma sa faca in cadrul acestui show o dezvaluire personala. Vedeta nu a mai aparut pe micile ecrane din 2014, de cand serialul sau, Anger Management, a fost anulat.

Recent, National Enquirer a anuntat ca Charlie Sheen ar fi infectat cu HIV.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×