Channing Tatum s-a despărțit de Jessie J. Cântăreața a șters toate pozele cu fostul

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/12/2019, 18:04
Channing Tatum s-a despărțit de Jessie J. Cântăreața a șters toate pozele cu fostul
Jessie J și Channing Tatum nu mai sunt împreună. Sursa foto: Instagram

Channing Tatum s-a despărțit de Jessie J, cei doi formând până de curând unul din cele mai invidiate cupluri din lumea showbiz-ului internațional. Separarea a venit ca un șoc pentru fanii celor doi, asta după ce cântăreața a scris că va renunța la Instagram pentru că vrea să trăiască doar în viața reală.

Channing Tatum și Jessie J s-au separat

Jessie J a lăsat să se înțeleagă că s-a săturat de mizeria din mediul online și a scris cât se poate de clar că nu vrea să mai audă o perioadă de Instagram, Twitter sau alte rețele, dorind să trăiască în viața de zi cu zi și nu printre like-uri.

„Voi lua o pauză de la Instagram. Ca să ies din telefon şi să intru mai mult în viaţa reală. Petrec prea mult timp scrollând prin tot felul de porcării”, a declarat Jessie J, iar exemplul ei fusese urmat și de Channing Tatum.

Au dispărut din online, iar apoi au apărut, fiecare cu ale lui

„Aşa că voi trăi doar în lumea reală şi n-o să mai petrec atât timp pe telefon. Probabil voi reveni pe social media la un moment dat, dar când o voi face, vreau să înţeleg foarte clar de ce mă aflu aici. Vă iubesc”, a scris și Channing.

Cei doi au revenit apoi în mediul online, doar că… surpriză! De data aceasta fiecare pe cont propriu. Dovadă mai mare ca asta că nu mai sunt împreună nu prea există.

Jessie J a șters toate pozele pe care le avea cu Channing și nici pe pagina acestuia nu mai apare vreuna în care să fie cu fosta lui parteneră.

Se pare că timpul pe care l-au petrecut offline nu a fost în favoarea lor. Probabil au decis să vadă cum e să trăiască exclusiv unul pentru celălalt și și-au dat seama că relația lor nu este una de viitor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×