Cezara Dafinescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre marea tragedie a vieții sale: “Nu știam pe ce lume sunt”

Cezara Dafinescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre marea tragedie a vieții sale: “Nu știam pe ce lume sunt”
Cezara Dafinescu a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa. Sursa foto: romaniatv.net

Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale teatrului românesc, bifând numeroase apariții pe cele mai prestigioase scene din țara noastră, dar și roluri în filme care s-au bucurat de succes, însă puțină lume știe că ascunde în suflet o mare durere. Este vorba despre Cezara Dafinescu, care, într-un interviu acordat recent, a vorbit deschis despre momentul pierderii soțului său, Gelu Fronea, în urma unui cumplit accident de motocicletă.

Cezara Dafinescu a vorbit despre momentul în care și-a pierdut soțul

Cu ocazia premierei celui mai recent proiect cinematografic al său, „Între chin și amin”, peliculă din distribuția căreia face parte și Kira, fiica fostului mare fotbalist Gheorghe Hagi, fermecătoarea actriță a avut puterea să rememoreze clipele de groază prin care a trecut odată cu moartea partenerului său de viață.

Un an de zile nu ştiam pe ce lume sunt, eram bulimică, am fost grasă. Şi am acceptat (n.r rolul din Lacrimi de Iubire) ca să ies în lume. Apoi am făcut şi serialul Vocea Inimii. Divorţasem de George Motoi şi m-am căsătorit cu Gelu Fronea. Cu George am rămas prietenă şi după aceea, mai târziu, în 2015, a murit şi el. Dar nu ne-am reîmpăcat. Cât a fost, a fost”, a dezvăluit Cezara Dafinescu pentru click.ro.

Cezara Dafinescu alături de fostul soț, care și-a pierdut viața într-una ccident de motocicletă. Sursa foto: click.ro
Cezara Dafinescu alături de fostul soț, care și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă. Sursa foto: click.ro

Ion Caramitru a obligat-o să se pensioneze la 57 de ani

Ajunsă la venerabila vârstă de 71 de ani, doamna teatrului românesc este la fel de frumoasă și elegantă ca în tinerețe. Recunoaște, însă, că problemele de sănătate nu au ocolit-o și, mai mult decât atât, a trecut prin trei intervenții chirurgicale la picior.

Între timp am şi avut probleme cu piciorul. Şi de vreo 4-5 ani sunt cu probleme, merg greu. Dintr-o prostie, mă durea un şold şi prietena mea Monica Pop mi-a zis să-mi fac o operaţie, să-mi pun proteză. Nu am nimerit unde trebuie, m-am dus în necunoştinţă de cauză şi nu a reuşit operaţia. Un an de zile am suferit. La evenimente m-am întâlnit cu diverşi medici care mă vedeau în baston. M-au trimis la Foişor, managerul Stoica m-a operat, mi-a pus o proteză cu antibiotice. De 3 ori m-am operat. Ar fi trebuit să fiu în baston, dar am venit fără”, a mai spus îndrăgita actriță.

Chiar dacă piesele sale stârnesc în continuare ropote de aplauze din partea spectatorilor care umplu sălile de spectacol până la refuz, Cezara Dafinescu are, totuși, un regret, acela că nu mai poate juca la Teatrul Național București, instituție care îi este extrem de dragă. De îndată ce a împlinit vârsta de 57 de ani, directorul Ion Caramitru i-a „sugerat ” că ar fi cazul să se pensioneze, promițându-i tot felul de beneficii care nu s-au mai concretizat. „Prietenul” nostru, al actorilor, Ion Caramitru din Teatrul Naţional, cum am împlinit 57 de ani m-a scos la pensie spunându-mi că voi avea avantaje, că mă va lăsa să joc orice…După care, uşor, ne-a eliminat pe majoritatea şi nu am mai jucat”, a dezvăluit Cezara Dafinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×