A cerut-o de soţie şi a spus „DA”. Ce s-a întîmplat cu o oră înainte de nuntă

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
18/08/2015, 10:37
A cerut-o de soţie şi a spus „DA”. Ce s-a întîmplat cu o oră înainte de nuntăGALERIE FOTO

O tânără care a fost părăsită cu doar o oră înainte de nuntă şi-a făcut publică sfâşietoarea poveste.

Într-o scrisoare pentru The Guardian, Cyndi Maisonneuve a relatat cum decizia logodnicului său de a anula nunta a căzut ca trăsnetul cu doar o oră înaintea ceremoniei care ar fi trebuit să aibă loc pe o plajă din Hawaii.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

FOTO! Cum arată ORGASMUL la femei! Totul a fost FILMAT si monitorizat!

“A intrat în cameră şi mi-a spus că trebuie să stăm de vorbă. Plângea. Credeam că este emoţionat de evenimentul pe care urma să-l traversăm împreună. Brusc a spus: nu cred că pot să fac asta. Stăteam şi mă uitam prostită la el cu vălul prins în păr. Omul ăsta – care ar fi trebuit să fie bărbatul vieţii mele – mă anunţa că vrea să anuleze nunta cu doar o oră înainte să ne unim destinele pe plaja pe care o alesesem de comun acord. Nici nu am mai întrebat de ce. I-am spus să plece”, povesteşte tânăra cărei i-au trebuit şase ani să-şi revină după decepţia provocată de bărbatul pe care îl considera cel mai bun prieten şi care o ceruse de mai multe ori în căsătorie până la nefericitul incident.

GALERIE FOTO. Cristiano Ronaldo, scandal SEXUAL cu o minoră de 16 ani! Ce a vrut sa ii faca! Fata a facut TOTUL public! Pustoaica ARATA DEMENTIAL!!!

Se cunoscuseră cu doi ani înainte la un meci de baseball. După nici şase luni i-a spus că vrea s-o ducă la altar. L-a respins pentru că avea doar 23 de ani şi i se părea că nepregătită pentru un asemenea pas. A mai trecut un an şi jumătate, timp în care a asaltat-o cu nenumărate cereri. A acceptat pentru ca, în cele din urmă, să privească de la geam, speriată, umilită, şocată şi strivită sufleteşte, cum sora sa merge pe plajă şi anulează ceremonia sub privirile stupefiate ale invitaţilor.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

“Mi-a sfâşiat inima pur şi simplu. A plecat şi nu s-a mai întors vreodată”, a mai povestit Cyndi Maisonneuve. A aflat în cele din urmă şi motivul de bază care l-a determinat să o ia la sănătoasa: nu voia copii. Au trecut şase ani, are de ceva timp un alt iubit şi spune că se simte “reparată” sufleteşte.

sursa: evz.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×