Descoperire de senzaţie în lupta împotriva cancerului! Tumorile dispar ca prin minune!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
01/02/2018, 11:44
Descoperire de senzaţie în lupta împotriva cancerului! Tumorile dispar ca prin minune!
Cercetătorii sunt pe cale să scoată vaccinul universal

După zeci de ani de cercetări, oamenii de ştiinţă se pare că au găsit o metodă de combatere a celei mai grave afecţiuni medicale, care face sute de mii de victime în fiecare an! Cercetătorii au descoperit că injectarea unor cantităţi infime de agenţi de stimulare a sistemului imunitar direct în tumorile solide la şoareci poate elimina orice urmă de cancer, inclusiv metastaze netratate, conform unui studiu realizat de cercetătorii de la Şcoala de Medicină a Universităţii Stanford, SUA.

Metoda funcţionează pentru multe tipuri diferite de cancer, inclusiv pentru cele care apar spontan. Cercetătorii consideră că aplicarea locală a unor cantităţi minuscule de agenţi ar putea deveni o terapie rapidă şi ieftină pentru cancer fără efectele secundare produse de stimularea imunităţii în întreg corpul.

Cercetătorii se pare că au câştigat lupta cu cancerul! Tumorile dispar!

„Când folosim aceşti doi agenţi împreună, putem observa eliminarea tumorilor din întreg corpul”, a declarat Ronald Levy, doctor în oncologie. „Această abordare trece peste procesul de identificare a unor ţinte de imunitate specifice tumorilor şi nu este necesară activarea completă a sistemului imunitar sau modificarea celulelor imunitare ale unui pacient”, a adăugat Levy.

Unul dintre agenţi este deja aprobat pentru a fi folosit pe oameni iar celălalt a fost deja testat pentru folosirea pe oameni în cadrul unor experimente clinice. În ianuarie a fost lansat un experiment clinic pentru a testa efectele acestui tratament pentru pacienţii cu limfoma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×