Celebrul Donald Trump a fost oficial concediat de NBC. Şefii postului nu vor să mai audă de el

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/08/2015, 19:02
Celebrul Donald Trump a fost oficial concediat de NBC. Şefii postului nu vor să mai audă de el

Postul de televiziune NBC a anunţat oficial că a renunţat la relaţiile de afaceri cu Donald Trump, un magnat din domeniul imobiliar şi candidat la nominalizarea din partea Partidului Republican în cursa prezidenţială, şi nici nu mai are de gând să reia colaborarea cu el pe viitor.

Conflictul dintre postul de televiziune şi celebrul Donald Trump au început în luna iunie, când Donald Trump şi-a anunţat candidatura la preşedinţie şi a făcut declaraţii potrivit cărora mexicanii ar fi „violatori” şi „traficanţi de droguri”.

CUTREMUR în lumea mondenă!!! Două SUPER VEDETE, prinse în FLAGRANT in timp ce faceau SEX IN APA!!! Galerie FOTO. Imaginile EXPLICITE!!!

„Atunci când Mexicul îşi trimite oamenii la noi, ei nu îi trimit pe cei mai buni, nu îi trimit pe oamenii ca voi”, a declarat Donald Trump. „Ei trimit aici oameni care au multe probleme şi aceştia aduc cu ei problemele lor. Aduc cu ei droguri, aduc crime, sunt violatori, însă presupun că unii dintre ei sunt oameni buni, dar eu am vorbit cu grănicerii şi ei mi-au spus ce fel de oameni primim în ţara noastră”, a adăugat magnatul american.

Galerie FOTO INCENDIARĂ! A pozat GOALĂ, la piscină! Pictorialul care ÎNCINGE meciul de diseară al Simonei Halep! POZELE au fost făcute publice!

NBC spune că nu va mai transmite concursurile de frumuseţe Miss USA şi Miss Universe, care fac parte dintr-un joint venture între NBC şi Donald Trump, şi a anunţat, de asemenea, că miliardarul american nu va mai prezenta emisiunea „The Apprentice”. Acest show va fi reluat, potrivit postului de televiziune, dar nu va mai fi găzduit de Donald Trump.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

Donald Trump a reacţionat foarte repede după decizia anunţată de NBC şi, în timpul unei întruniri la care participa, la Chicago, a spus că el este acela care a pus capăt relaţiei profesionale cu postul de televiziune american.

„Ei nu au vrut ca eu să candidez la preşedinţie, pentru că voiau să prezint emisiunea «The Celebrity Apprentice»”, a declarat Donald Trump.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×