Celebrul DJ suedez Avicii a murit la 28 de ani

în Stiri de ultima ora
20/04/2018, 21:03
Celebrul DJ suedez Avicii a murit la 28 de ani
Celebrul DJ Avicii a murit la doar 28 de ani

Celebrul DJ suedez Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a murit vineri după-amiază, la doar 28 de ani. Acesta se afla în Oman. Anunțul nefericit a fost făcut de impresarul starului.

„Cu profund regret anunțăm că Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii a murit. A fost găsit mort în Muscat, Oman vineri după amiază, 20 aprilie. Familia este devastată și rugăm fanii să respecte nevoia de intimitate în această perioadă grea.”, a anunțat impresarul starului.

Avicii s-a retras în 2016

În anul 2016, vestitul DJ anunța „ultimul turneu și ultimele show-uri” ale sale. Așa suna scrisoarea adresată fanilor, care a fost publicată pe site-ul său și în care este trecut și numărul său de telefon. La acea vreme, celebrul muzician spunea că așa este mai bine din dorința de a face „mai multe” lucruri în viață.

Avicii a lucrat cu Madonna, Coldplay sau David Guetta și a urcat de două ori pe locul al treilea printre cei mai buni DJ din lume, în 2012 și 2013, potrivit „DJ Magazine”.

A luat însă și câteva pauze de-a lungul carierei. În 2014, a dorit să se refacă după o operație de apendicită, iar în 2015 a anulat reprezentanții invocând nevoia unei „meritate pauze”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×